На тлі низького попиту ціна iPhone 14 в Китаї опустилася нижче за рекомендовану

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, що найбільшим попитом із сімейства iPhone 14 у споживачів будуть користуватися Pro-версії смартфонів, стало зрозуміло під час прийому заявок на постачання пристроїв у рамках попереднього замовлення. Попит на базовий iPhone 14 через схожість з iPhone 13 виявився невисоким.

Аномально низький попит на звичайний iPhone 14 змусив китайських рітейлерів знизити ціни. На даний момент цю модель смартфона в Китаї можна придбати за ціною, яка нижча за рекомендовану. З оприлюдненого дилерами в понеділок прайс-листа випливає, що iPhone 14 із ПЗУ-модулем ємністю 128 ГБ коштує 855 USD. Тим часом у китайських магазинах цю модель можна придбати за 840 USD. За версію з 256 ГБ дилери просять 985 USD, тоді як у торгових точках КНР ця модель пропонується придбати за 940 USD. Модифікацію з 512 ГБ в Китаї можна купити за 1100 USD, тоді як на сайті Apple вказана ціна 1240 USD.

Згідно з даними Мінг-Чі Куо, рівень попиту на iPhone 14 початкового рівня виявився нижчим, ніж на торішні iPhone 13 mini і SE 3. У зв’язку з цим керівництво Apple вирішило переглянути контракти на складання Pro-версій з метою збільшення обсягу їх виробництва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.