Categories: Смартфони

Samsung Galaxy Note 8 почали оновлюватися до Android Oreo

Share

З моменту початку першого оновлення смартфонів Galaxy S8 і Galaxy S8 + до операційної системи Android Oreo пройшло вже більше двох тижнів , причому за цей час Samsung навіть встигла анонсувати нові моделі телефонів в особі Galaxy S9 і Galaxy S9 +, на які новітня ОС встановлена прямо «з коробки». Сьогодні, 6 березня, південнокорейський виробник приступив до оновлення Galaxy Note 8 до нової прошивки, заснованої на майже найновішій збірці операційної системи від Google

Про доступність оновлення Android Oreo повідомляють власники Samsung Galaxy Note 8, купивши свій телефон у американського оператора AT & T. Оновлення поширюється «по повітрю», а встановити його поки що можуть лише власники моделей, в основі яких лежить 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 835. Точно таку ж модифікацію смартфона можна зустріти в Китаї, а значить і жителям цієї країни незабаром стане доступна нова операційна система.

Оновлення Android Oreo для Samsung Galaxy Note 8 не містить в собі ніяких значних відмінностей від Galaxy S8, за винятком хіба що включеного в себе березневого патча для системи безпеки від Google, а в іншому все також. Завдяки новому ПЗ власники самого передового смартфона 2017 року одержали підтримку функції «картинка в картинці», можливість кастомізації повідомлень, підвищену автономність, а також збільшення швидкості роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки компанія Samsung сама і без попереднього сповіщення початку оновлювати Galaxy Note 8 до Android Oreo, то це може означати тільки те, що вже в найближчі кілька днів, ймовірно, власники цього смартфона в Європі та інших регіонах світу зможуть встановити на нього нову операційну систему, яка позитивно позначається на його функціональні можливості, швидкодію і автономність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024

    Наскільки потужний ПК потрібен для гри Stalker 2: попередній прогноз

    Українська студія GSC Game World нарешті оголосила точну дату виходу шутера з відкритим світом S.T.A.L.K.E.R.…

    16.05.2024

    Ще неанонсований iPhone 16 Pro Max і iPhone 15 Pro Max порівняли вживу

    Інсайдер Majin Bu опублікував фотографії макету iPhone 16 Pro Max поряд із iPhone 15 Pro…

    16.05.2024

    У Google Chrome 126 з’явиться вбудований штучний інтелект Gemini Nano

    На конференції I/O 2024 компанія Google оголосила, що в браузері Chrome 126 буде інтегрований ІІ…

    16.05.2024

    TrendForce: у 2024 році ринок OLED-моніторів зросте більш ніж на 160%

    Як повідомляє команда аналітичної компанії TrendForce, у 2024 році постачання OLED-моніторів значно зросли — якщо…

    16.05.2024