Apple виправить три дратівливі баги iOS 16 вже наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iOS 16 з’явилася нова функція конфіденційності, яка вимагає, щоб програми отримували дозвіл користувача перед доступом до буфера обміну iPhone для вставки тексту з інших програм, але деякі користувачі зіткнулися з проблемою, через яку підказка з’являється занадто часто.

Apple заявила, що планує вирішити цю проблему в оновленні програмного забезпечення, яке буде випущено наступного тижня. Раніше Apple заявила, що запит дозволу використання буфера обміну, що з’являється щоразу, коли користувач намагається вставити текст з одного додатка до іншого, є «несподіваною поведінкою».

Крім того, оновлення програмного забезпечення також вирішить проблему із зависанням деяких моделей iPhone 14 Pro під час передачі даних з іншого iPhone. Apple не надала номер версії для оновлення програмного забезпечення, але, швидше за все, це буде iOS 16.0.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Apple підтвердила, що оновлення усуне проблему, через яку основна камера тремтить і вібрує на деяких моделях iPhone 14 Pro в сторонніх додатках з підтримкою камери, таких як Snapchat, TikTok і Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.