З’явилися подробиці про новий процесор Xiaomi для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi зробила першу спробу випустити свій смартфонний процесор ще на початку 2017 року. Тоді вона представила спірне Surging S1.

За підсумками на базі цієї моделі вийшов лише один смартфон бренду – Xiaomi Mi5c. Можливо, комусь девайс навіть сподобався, але загалом показово, що він був першим та останнім на базі Xiaomi Surging S1.

Потім, через чотири роки, китайський бренд представив свій перший згинальний смартфон — Mix Fold. І в ньому раптово також використовувався процесор власної розробки, названий Surging C1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цей раз чіп відповідав лише за обробку зображень (ISP). І, мабуть, цього разу експеримент виявився вдалим. Принаймні такого висновку можна дійти виходячи з того, що компанія працює над його другим поколінням.

Про це розповів старший віце-президент Xiaomi Цзен Сюечжун. Він не тільки згадав новий ISP-чіп, але також заявив, що його буде створено на основі Surging C1 і значно перевершить його. На даний момент, це все, що відомо про майбутню новинку. Але з огляду на те, що розмови про нього почалися відразу з досить високого рівня, можна розраховувати на зовсім швидкий анонс нових подробиць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.