Названо 7 основних «фішок» Xiaomi Poco F4. Чи варто його купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хітовий Xiaomi Poco F3 ось-ось пропаде з продажу – титул найкращого субфлагмана до 15 тисяч гривень перейме новенький Poco F4. Пристрій отримав ряд апгрейдів, але чи став він від цього кращим за попередника? З’ясуємо, якщо розберемо всі фішки девайса.

1. Повний комплект. Не втомимося хвалити «сяомі» за те, що не урізає комплект постачання: разом зі смартфоном покупець отримає кабель, адаптер, силіконовий чохол і вже наклеєну на дисплей захисну плівку.

2. Шикарна матриця. До екрану жодних питань – він тут такий самий, як і у “трійки”. Це 120-герцова AMOLED-панель на 6,67 дюйми з частотою дискретизації 360 Гц – відмінний показник для ігор. До того ж тут висока пікова яскравість 1300 нит — не буде проблем із читальністю навіть під сонцем, що палить.

3. Якісний вібромоторчик. Цей плюс помітили всі оглядачі – взаємодіяти з апаратом дуже приємно.

4. Прекрасна продуктивність. У гаджета в арсеналі найвдаліший чіпсет від Qualcomm за останні роки – Snapdragon 870. У нього всі гуд з потужністю (вибагливі тайтли підуть на максимальних налаштуваннях графіки) і немає траблів з перегрівом та тротлінгом. Вирішують і реактивна ОЗУ типу LPDDR5 у парі із флагманським накопичувачем UFS 3.1. Зі швидкодією системи все гаразд — звичайно, бувають і підлагоджування, але це вина оболонки, а не заліза.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.