У iOS 16 виявлено нову проблему – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнє оновлення операційної системи Apple для своїх мобільних пристроїв, iOS 16, принесло ряд нових функцій, таких як новий екран блокування та оновлене редагування повідомлень. Але при цьому користувачі повідомляють, що в іграх вони стикаються з проблемами.

У iOS 16 при одночасному торканні екрана трьома пальцями з’являється спливаюче вікно швидкого доступу для копіювання та вставки, а одночасне проведення трьома пальцями можна використовувати для скасування або повторного введення тексту. На жаль, в іграх дотик трьома пальцями спрацьовує також.

Відповідно до повідомлень у Twitter та інших соціальних мережах, у багатьох ритм-іграх, у тому числі Rotaeno Rotary Rhythm і Rhythm Source Point Arcaea, дотик до екрану трьома пальцями викликає поява спливаючих вікон і призведе до переривання ігрового процесу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі повідомляють, що ця проблема виявилася, коли iOS 16 все ще перебувала на стадії тестування, проте Apple так і не усунула її, тому вона залишилася у фінальній версії iOS 16. Більше того, це відбувається не вперше: ще в 2019 році, коли вийшла iOS 13, торкання та жести трьома пальцями конфліктували з такими іграми, як PUBG Mobile та Fortnite.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.