Vivo V9 отримав екран з вирізом, ставши при цьому покращеною версією iPhone X

У другій половині минулого року компанія Apple всіх дуже сильно здивувала, представивши публіці смартфон iPhone X. Цей телефон став першим в світі, оснащеним вирізом у верхній частині екрану. У нього американська корпорація встановила набір камер TrueDepth, що відповідають за роботу функції сканування обличчя Face ID. Спочатку всі поставилися з такого нововведення вкрай негативно, а багато виробників і зовсім висміяли Apple за таке рішення, однак на виставці MWC 2018 стало очевидно, що багато відомих брендів збираються використовувати таке ж рішення . Одним з нових телефонів, який зможе запропонувати таку ж особливість, стане Vivo V9.

Уже в цьому місяці має відбутися анонс смартфона під назвою Vivo V9, який вже був помічений в мережі і на живих фотографіях. Сьогодні інсайдери виклали в мережу кілька знімків, що дозволяють оцінити зовнішній вигляд майбутньої новинки. Як вдалося дізнатися, цей телефон отримав екраном з вирізом у верхній частині, але при цьому став поліпшеною версією iPhone X.

Джерело в Weibo запевняє, що виробник має намір продавати свій новий смартфон під виглядом поліпшеної версії iPhone X. Що саме в Vivo V9 виявиться краще, ніж в продукті Apple, невідомо, проте є кілька особливостей, на які виробник, ймовірно, і зробить основну ставку в своєї рекламної компанії.

Смартфон Vivo V9 отримав подвійну основну камеру і 24 Мп фронтальну з широким кутом огляду. За попередніми даними, остання робить відчутно більш вражаючі знімки, ніж така в iPhone X. Крім того, на задній кришці цього телефону знаходиться сканер відбитків пальців, якого також немає в продукті Apple. Управління телефоном буде здійснюватися за допомогою жестів, однак в настройках Android користувач зможе активувати звичні наекранні кнопки.

Про те, наскільки крутим виявиться смартфон Vivo V9, в порівнянні з iPhone X, говорити ще занадто рано, проте насправді перевершити флагман Apple він навряд чи зможе. Офіційна презентація цього китайського телефону відбудеться в кінці березня 2018 року, тобто вже через 2-3 тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.