Samsung оголошує про початок продажів Galaxy Fold4 та Galaxy Flip4 в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 16 вересня в брендових магазинах Samsung Experience Store (SES) і в роздрібних мережах країни стартують продажі революційних складаних смартфонів наступного покоління – Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4. Обидва пристрої пропонують складаний формфактор, розширені засоби персоналізації та ще більше продуктивності. Четверте покоління Galaxy Flip | Fold продовжує ламати стереотипи й дарувати нові ефективні способи взаємодії зі смартфонами, що полегшують кожен аспект щоденного життя.

Galaxy Flip4 доповнить ваш стиль своїм преміальним дизайном у наступних легендарних кольорах: перлистому фіолетовому й графітовому, а також блакитному.

Galaxy Fold4 доступний у таких вишуканих кольорах: сіро-зелений та фантом чорний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни на Galaxy Flip4 стартують від 39 999 грн за версію 128 ГБ та 42 999 грн за версію 256 ГБ. Ціна на Fold4 починається з 74 999 грн за версію 256 ГБ та 79 999 грн за версію 512 ГБ.

До лінійки інноваційної продукції Samsung також належать нові покоління смартгодинників Galaxy Watch5 | Watch5 Pro та бездротових навушників Galaxy Buds2 Pro.

Функціонал Galaxy Watch5 у сучасному й мінімалістичному дизайні допоможе досягати більшого щодня. Його цілковито нові нейтральні кольори, безперечно, привертатимуть увагу: графіт, сапфір і срібний для великої 44-мм моделі, а також графітовий, рожеве золото й срібний для меншої 40-мм моделі, чий перлистий фіолетовий ремінець чудово поєднується з Galaxy Flip4. Рекомендована ціна Galaxy Watch5 починається з 10 999 грн за Bluetooth-версію та 12 999 грн за LTE.

Якщо ви невтомний шукач пригод і вам потрібен надійний, продуктивний і стильний годинник – Galaxy Watch5 Pro із 45-мм дисплеєм саме для вас. Ціна на моделі в кольорах титановий чорний і титановий сірий починається з 17 999 грн за Bluetooth-версію та 19 999 грн за LTE.

Нові Galaxy Buds2 Pro доступні в трьох цілковито нових м’яких і нейтральних кольорах, що ідеально поєднуються з новими складаними смартфонами: графітовому, білому й перлистому фіолетовому.

Усі елементи екосистеми дарують найбільш цілісний і зручний досвід користування. Ознайомитися та придбати новинки, а також аксесуари, які створюють єдиний кольоровий та ідеологічний ансамбль, можна в брендових магазинах SES.

Перші покупці зможуть отримати кешбек до 4000 грн на картку лояльності та Samsung Care+ Protection – один негарантійний ремонт екрана пристрою протягом одного року з дати купівлі.

Samsung Experience Store пропонують високий рівень обслуговування та унікальні можливості, зокрема додатковий рік гарантії від виробника й різноманітні програми лояльності. Детальніше – за посиланням.

Для безпеки та зручності покупців доступна послуга індивідуальної онлайн-консультації. Її можна замовити на сайті https://samsungshop.com.ua/consultation/.

Брендові магазини Samsung Experience Store (SES) є безпосереднім продовженням цінностей і політики компанії. Вони забезпечують якомога зручніший і оптимальніший досвід взаємодії користувачів із новими девайсами та облаштовані в екологічному форматі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.