Apple не розповіла про це на презентації iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтвердилася нова деталь про смартфони iPhone 14, яку Apple не розкрила під час демонстрації новинок. Вр у всій серії iPhone 14 використовуються передній та задній датчики освітленості.

Раніше смартфони iPhone мали лише один датчик освітленості спереду. Передній датчик освітлення дає змогу автоматично регулювати яскравість екрана при різному освітленні. З іншого боку, задній датчик допомагає основній камері автоматично встановити правильну витримку.

Перші оглядачі підтвердили, що якщо зайти з iPhone 14 Pro та iPhone 13 Pro із сонячної вулиці у темну кімнату, то регулювання яскравості екрану iPhone 14 Pro здійснюється швидше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що таке рішення вигадала на Apple. Ще в 2020 році серія Xiaomi Mi 10 вперше отримала передній та задній датчики освітленості. Тепер ця технологія використовується і в недорогих смартфонах, таких як Redmi Note 11E Pro. Згідно із заявою Xiaomi, два датчики освітлення дозволяють точніше регулювати яскравість екрана телефонів.

Магазини Apple Store у Китаї вже відкрилися, розпочавши продаж смартфонів iPhone 14, при цьому перекупники продають iPhone 14 у валізах прямо на вулицях з величезною націнкою . Перші користувачі можуть зіткнутися з проблемою активації смартфонів .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.