Categories: Смартфони

Смартфони Xiaomi прийдуть в одну з найбільших в світі країн в 2018 році

Share

Ще на самому початку цього року стало відомо про те, що китайська корпорація Xiaomi веде активні переговори з американськими стільниковими операторами, щоб вони почали продавати в своїх салонах зв’язку її фірмову продукцію. Деталі угоди не розкриваються, проте сьогодні з’явилися перші подробиці з цього приводу, а розкрило їх них авторитетне видання The Wall Street Journal.

За даними джерела, вже в 2018 році смартфони Xiaomi прийдуть в одну з найбільших в світі країн. Хоч цей виробник активно і нарощує свою присутність в Китаї, Індії та країнах Європи, однак американський ринок для нього є неймовірно привабливим, тому як там майже немає реальних конкурентів. Звичайно, жителі США вже давно звикли до смартфонів Apple, Samsung, Google і інших брендів, проте гаджети від Xiaomi швидко зможуть стати популярними з однієї простої причини – набагато нижчою ціною.

Видання запевняє, що в кінці 2018 року або початку 2019 року американські стільникові оператори почнуть продавати смартфони Xiaomi в своїх фірмових салонах на території всієї країни. Таку інформацію The Wall Street Journal повідомив сам голова правління компанії Лей Джун, який зазначив, що зараз зустріти продукцію Xiaomi в офіційних магазинах в США вже можна, проте це не телефони, а інші гаджети, на кшталт екшн-камер і колонок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільшим кроком по захопленню американського ринку стане укладення угод з американськими стільниковими операторами, тому як в такому випадку компанія Xiaomi гарантує собі, що її продукція буде доступна всім покупцям на території США. Подейкують, що для цього виробник навіть піде на невигідні для себе умови, при яких більшу частину прибутку від продажу власних телефонів він буде віддавати операторам, які продають його продукцію.

Це обумовлено тим, що в такому випадку оператори США можуть бути дійсно зацікавлені в продажі телефонів Xiaomi, тому як з кожного проданого смартфона під цим брендом вони будуть отримувати більше грошей, ніж від гаджетів Samsung і інших виробників. Керівництво китайської IT-корпорації сподівається прийти на ринок однієї з найбільших в світі країн в кінці 2018 року, але крайній термін – початок 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Ось чому Windows XP небезпечно використовувати у 2024 році

    Використання застарілих операційних систем, таких як Windows XP, може становити значний ризик безпеки користувачів при…

    20.05.2024

    Як швидко зарядити смартфон – поради

    Довга заряджання батареї мобільного пристрою дратує багатьох людей. Проблема в тому, що користуватися гаджетом, що…

    20.05.2024

    5 найкращих смартфонів Xiaomi на весну 2024 року

    Ресурс TechRadar назвав п'ятірку найкращих смартфонів від китайського техногіганта Xiaomi. Xiaomi 14 названий найкращим з…

    20.05.2024

    Вийшло оновлення iOS 17.5.1 та iPadOS 17.5.1 – що нового

    Компанія Apple випустила невеликий апдейт операційних систем iOS та iPadOS. У версії 17.5.1 немає нічого…

    20.05.2024

    Представлено дуже незвичайний асистент-гаджет для смартфона

    Примітно, що Lamptok спочатку призначений для людей з порушеннями слуху: гаджет легко кріпиться до будь-якої…

    20.05.2024

    Створено унікальну флешку яка прослужить понад 200 років

    Коли ви купуєте флешку, ви звертаєте увагу на три параметри: обсяг, продуктивність і стійкість до…

    20.05.2024