Смартфони realme отримують оновлення Android 12: проблеми та можливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони realme 9 5G отримують стабільне оновлення realme UI 3.0 на базі Android 12. Дане оновлення доступне для усіх користувачів. У середині літа почалось тестування бета-версії оновлення Realme UI 3.0 для даної моделі смартфонів і ось зараз уже доступна стабільна версія.

Щоб отримати дане оновлення користувачам смартфонами Realme потрібно перевірити чи мають вони версію мікропрограми RMX3388_11.A.06 / RMX3388_11.A.07. Оновлення буде надходити на смартфони користувачів поступово, допоки усі користувачі його не отримають. Але звісно, не обійдеться без певних проблем, а саме після отримання оновлення перезавантаження пристрою може зайняти значно більше часу, ніж зазвичай. Також після отримання оновлення ваш смартфон проведе оптимізацію системи, перевірку безпеки, що може призвести до значного напруження ЦЗ та інших елементів, відповідно можлива швидка розрядка пристрою.

Щодо інтерфейсу, то після оновлення він отримає новий дизайн з новими функціями, з’являться нові можливості у камери, відчутні зміни будуть і в іграх.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.