Перші тести iPhone 14 Pro Max: відмінна продуктивність і автономність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти Tom’s Guide одними з перших залучили iPhone 14 Pro Max — і вже протестували його продуктивність, автономність і швидкість зарядки. Ці показники вони порівняли як з минулорічним гаджетом американського бренду, так і з актуальним флагманом Samsung в різних сценаріях роботи.

iPhone 14 Pro Max оснащён новим мобільним процесором Apple — 4-нанометровим A16 Bionic. В грі Asphalt 9 Legends смартфон показав себе відмінно: картинка була стабільно плавною, а відклик на вхід — мгновеним. У щоденній роботі автор теж не помітив підтормаживаний інтерфейс або проблеми в режимі багатозадачності.

Результати в бенчмарке 3DMark
Результати в бенчмарке Geekbench 5

У бенчмарках 3DMark Wild Life Unlimited і Geekbench 5 14 Pro Max обійшов свого предшественника і флагманський Samsung Galaxy S22 Ultra, а також складний Galaxy Z Fold4. Та ж картина спостерігалася і при конвертації 4K-відео в Full HD — новий чіп впорався із завданнями швидше конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Рейтинг тесту автономності сайту Tom’s Guide

По частині автономності iPhone 14 Pro Max зайняв друге місце в рейтингу Tom’s Guide, уступивши ASUS ROG Phone 6 Pro. На одному заряді він протримався 14 годин 42 хвилини, опередивши за цим показником свого предшественника більше ніж на 2 години.

При тестуванні швидкості зарядки смартфон проявив себе не так добре з-за підтримки тільки 20-ватного блоку живлення. Так, за 30 хвилин iPhone 14 Pro Max зміг зарядитися лише на 42%, тоді як S22 Ultra за цей же час набрав 58% енергії, а OnePlus 10 Pro — 93%. У продажу новинка поступить вже завтра — готова до покупки, деякі фанати бренду навіть почали міняти свою зовнішність , щоб краще «відповідати» своєму гаджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.