ТОП-5 актуальних смартфонів до 10 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в асортиментах багатьох виробників смартфонів можна легко відшукати масу якісних мобільних пристроїв вартістю менше 10 тисяч гривень. Наступна добірка з п’яти подібних апаратів є прямим доказом цього.

realme C25S

Стильний китайський телефон є бестселером на ринку. Основні особливості моделі полягають у наступному:

  1. Відмінні запаси пам’яті.
  2. Ємна батарея.
  3. Симпатичний дизайн.
  4. Якісна потрійна камера.

Модель отримала 4 гігабайти ОЗП та 128 гігабайт вбудованої пам’яті. Діагональ екрану гаджета досягає 6.5 дюймів при роздільній здатності HD (720x1600p). Роздільна здатність задніх модулів основної камери становить 48, 2 і 2 МП відповідно.
Місткість незнімної батареї телефону дорівнює 6000 мАг, чого вистачить для більш ніж двох діб експлуатації девайса без підзарядки. Також модель оснащена модулем NFC для безконтактної оплати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TCL 10 Pro

Ще один досить популярний серед споживача бюджетний пристрій, основна фішка якого полягає в екрані формату «водоспад». Раніше подібна технологія діставалася лише просунутим та дорогим смартфонам.

Діагональ екрану з округленими боками досягає 6.47 дюйма при Full HD+ роздільній здатності (1080х2340р). Матриця дисплея була зроблена за технологією AMOLED, що робить картинку, що відображається максимально якісною і натуральною.

Процесором апарату послужила американська платформа Qualcomm Snapdragon 675 на вісім обчислювальних ядер. Об’єм ОЗУ становив 6 гігабайт, ємність накопичувача – 128 гігабайт.

realme 8i

Один із найбільш затребуваних смартфонів у 2022 році. Відмінними рисами моделі стали:

  1. Якісний екран із високою частотою оновлення.
  2. 50-мегапіксельна тилова камера.
  3. Продуктивний чіпсет.
  4. Високий рівень автономності.
  5. Відмінні запаси пам’яті.

Модель має екран діагоналлю 6.59 дюйма, роздільна здатність якого досягає 1080 на 2408 пікселів. Матриця зроблена за технологією IPS. Частота оновлення є дуже високою – 120 Гц. Одиниці конкурентних моделей у цьому ціновому сегменті зможуть похвалитися тим самим.

Xiaomi Redmi Note 11

Просунута бюджетна модель, що зійде за ігровий смартфон. Була обладнана продуктивним акумулятором Snapdragon 680 від американського виробника Qualcomm, а також непоганим запасом оперативної пам’яті об’ємом 6 гігабайт, що позитивно позначається на швидкодії апарату.

Також девайс має середній за габаритами екран, розмір якого по діагоналі склав 6.43 дюйми. Матриця дисплея виконана за технологією AMOLED і здатна оновлюватись із частотою до 90 Гц.

Об’єм внутрішнього накопичувача дорівнює 128 гігабайт. Вбудована батарея йде ємністю на 5000 мАг, чого вистачає для тривалого використання без підзарядки. З коробки девайс функціонує на базі ОС Android 11.

vivo Y21

Агрегат, що вийшов рік тому – 20 серпня 2021, але все ще залишився актуальним для придбання. З моменту виходу його ціна значно знизилася, а технічні параметри все ще залишаються на задовільному рівні.

Купити цей мобільний пристрій можна у двох колірних рішеннях:

  1. Синій металік.
  2. Діамантове сяйво.

Модель отримала подвійну основну камеру, роздільна здатність об’єктивів якої становлять 13 + 2 мегапікселів. Усередині телефону знаходиться велика батарея на 5000 мАг, що забезпечує високий рівень автономності.

У ролі чіпсету задіяний процесор MediaTek Helio P35, що видає непогані показники продуктивності. Об’єм тимчасової пам’яті девайса дорівнює 4 ГБ, а ємність накопичувача пам’яттю під зберігання даних становить 64 ГБ. Також є окремий слот в лотку під microSD ємністю на 1 терабайт або менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.