Google може випустити маленький смартфон Pixel Mini

Компанія Google може випустити новий для себе смартфон Pixel. Його умовно можна назвати Pixel Mini, але кодове ім’я цієї версії – Neila. 

Джерело повідомляє, що апарат отримає маленький екран з отвором для фронтальної камери та дизайн у актуальному стилі Pixel. Жодних інших даних немає. 

Наскільки маленьким буде Pixel Mini, якщо він справді вийде, неясно. Нагадаємо, Pixel 6 Pro оснащується дисплеєм діагоналлю 6,7 дюйми, у Pixel 6 це 6,4 дюйми, а діагональ екрану Pixel 6a дорівнює 6,1 дюйми. Pixel Mini може бути ще менше, інакше неясно, навіщо його випускати, але поки що це лише ворожіння. Теоретично Google могла б повернутися до формату з екраном діагоналлю 5,7 дюйма. 

Чутки про компактний смартфон Pixel ходили ще кілька років тому, але зрештою компанія нічого такого не випустила. Чи потрібен такий апарат ринку, неясно, але та ж Apple через низькі продажі відмовилася від лінійки iPhone mini.

Інформацією поділився інсайдер Digital Chat Station. Він першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K50 та Xiaomi 12. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.