Categories: Смартфони

Samsung почала тестувати Galaxy Note 9 зі сканером відбитків пальців в екрані

Share

Презентація смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9 + позаду, а значить тепер південнокорейська корпорації, а вірніше її інженерам, потрібно зосередити всі зусилля на новий мобільний пристрій топового рівня, хоч до його офіційного анонса і залишилося майже півроку. Новинка отримає назву Samsung Galaxy Note 9, і вона може стати першим смартфоном під фірмовим брендом, який отримає сканер відбитків пальців прямо в Super AMOLED-екрані.

Відомий інсайдер @MMDDJ повідомив, що компанія Samsung почала тестувати смартфон Galaxy Note 9 з модельним номером N960USQE0ARA2. Не менш відомий інсайдер під ніком @UniverseIce через кілька днів, 3 березня, доповнив цю інформацію, заявивши, що керівництво південнокорейської корпорації сподівається зробити все можливе для того, щоб її новий флагман став першим мобільним пристроєм під фірмовим брендом, який зможе похвалитися інтегрованим в дисплей сканером відбитків пальців.

Те, що компанія Samsung почала тестувати Galaxy Note 9, стало відомо ще минулого тижня, тому як цей смартфон пройшов тестування в спеціальному тесті HTML5 , завдяки чому вдалося з’ясувати, що його апаратної основою є процесор Snapdragon 845 (для ринку США), а співвідношення сторін, як і раніше становить 18,5:9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, керівництво Samsung Mobile не влаштовує те, як працює вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, який зараз можна зустріти в телефонах Vivo X20 Plus UD і Vivo Apex , тому вона поставила своїм інженерам завдання, згідно з якою вони повинні створити більш просунутий дактилоскопічний модуль , здатний працювати так само швидко, як і без використання в екрані.

Роботи в цьому напрямку ведуться з рекордною швидкістю, а буквально днями, за даними відразу від декількох інсайдерів, Samsung почала тестувати Galaxy Note 9 зі сканером відбитків пальців в екрані. Від цих тестів буде залежати, отримає новий південнокорейський флагман таку особливість або ж немає. Очікується, що цей телефон офіційно представлять публіці десь в період з серпня по вересень, тобто незадовго до анонсу трьох нових iPhone, на один з яких Apple покладає великі надії .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024

    Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

    Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти…

    18.05.2024

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024