Відомий інсайдер розкритикував майбутній флагман Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Несподівану заяву зробив авторитетний техноблогер Ice Universe, відомий своїми точними прогнозами. За його словами, Samsung Galaxy S23 буде встановлювати нові китайські смартфони за однією з ключових технічних характеристик — роздільної здатності дисплея.

За словами інсайдера, китайські виробники смартфонів готуються до переходу на новий стандарт дозволу 1,5K (1220p), який передає Full HD-панелі в розряд «бюджетників». При цьому Galaxy S23 не зможе вписатися в тренд, оскільки буде мати панель стандарту 1080p. «Досталось» від блогера і глави мобільного підрозділу Samsung Те Мун Ро, який, як заявив автор твита, перетворив флагманські смартфони Galaxy S «в пристрої третього класу».

Слід зазначити, що в коментарях до посту інсайдеру відзначили багато власників смартфонів Galaxy, зазначивши, що дозвіл дисплея Galaxy S6 (вийшов у квітні 2015 року) вже перевищило 1920×1080 пікселів, хоча і не за замовчуванням. Крім того, іронічно виглядає той факт, що велика кількість AMOLED-панелей для китайських брендів виробляється як компанія Samsung. Що саме побудило інсайдера розкритикувати іменного вендора, історія умалчивает.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.