Інсайдер показав особливість iPhone 14 Pro, яку ніхто не помітив

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогер Ice Universe опублікував у Twitter пост, у якому відзначив цікаву особливість дисплея iPhone 14 Pro. За його спостереженнями форма екрану смартфона змінилася в порівнянні з торішньою моделлю. Щоправда, помітити нововведення не так просто – для цього варто порівняти гаджети різних поколінь на одному знімку.

При порівнянні фотографій можна побачити, що округлення кутів екрана iPhone 14 Pro відрізняється від такого в iPhone 13 Pro. Незважаючи на використання матриць з однаковою діагоналлю, у новинки воно більш виражене. Крім того, інсайдер відзначив точну відповідність форми “острівка” Dynamic Island дизайну самого смартфона.

У коментарях до посту користувач з ником @StefanoCalo3 знайшов логічну причину збільшення радіуса заокруглення: чим менше рамка на ділянці дисплея, що округляє, тим більше повинен бути його радіус.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відповідь на публікацію @UniverseIce у соціальній мережі вже почали з’являтися «концепти» майбутнього iPhone із ще більш закругленим дисплеєм. Сама компанія на твіт інсайдера не відреагувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.