Потрібно довго чекати. Попит на нові iPhone 14 дуже високий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Wedbush Securities, попит на нові смартфони iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus та iPhone 14 Pro Max від технологічного гіганта Apple є дуже високим.

Споживачі вишиковуються в чергу, щоб купити нові iPhone, про що заявили аналітики Ден Айвз та Джон Катсінгріс. У зв’язку з цим вони додали, що прогноз 90 мільйонів смартфонів цього року залишається чинним. За їхніми словами, терміни доставки моделей Pro були перенесені на середину жовтня – початок листопада та можуть бути відкладені ще більше.

“Це говорить про лежачу в основі історію попиту, який Apple очікує для наступного випуску iPhone: за нашими оцінками, 240 мільйонів з 1 мільярда користувачів iPhone у всьому світі не оновлювали свої телефони більше трьох з половиною років”, – заявив Ден Айвз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це хороший сигнал для інвесторів та Apple. Хоча в останні кілька років більша частина продажів припадала на послуги, iPhone, як і раніше, відіграє важливу роль. Аналітики, опитані FactSet, вважають, що у 2023 календарному році обсяг продажів компанії складе 415,8 млрд доларів, причому більше половини цих грошей припаде на мобільні телефони.

Продажі iPhone 14 стартують наступної п’ятниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.