Експерти порівняли камери Xiaomi 12S Ultra та iPhone 13 Pro Max

На YouTube-каналі Frankie Tech з’ясували, який із двох смартфонів краще брати сьогодні, якщо хочеться знімати якісні фото та відео: iPhone 13 Pro Max чи Xiaomi 12S Ultra.

Ведучий каналу Frankie Tech на YouTube порівняв два найкрутіші по камерах на сьогодні смартфони. Це Xiaomi 12S Ultra та iPhone 13 Pro Max. Нагадаємо, що Xiaomi 12S Ultra має основний об’єктив в 50 МП, а також телевізор у 48 МП і ультраширококутну камеру в 48 МП. Що стосується iPhone 13 Pro Max, то у нього все ті ж модулі, але роздільна здатність кожного дорівнює 12 МП. Фронтальна камера у Xiaomi – 32 МП, у iPhone – 12 МП. Однак остання може записувати відео в 4К, а Xiaomi – тільки в Full HD.

Приклади всіх знімків можна побачити нижче.

Якщо говорити про відеозапис, то на основний об’єктив у 4К вдень картинка виходить приблизно однаковою. Стабілізація в обох випадках працює добре. А ось на фронтальну камеру відео знімати краще на iPhone 13 Pro Max, оскільки він може записувати ролики в 4К і має кінематографічний режим.

Висновок

Лідером з фото та відео став із двох смартфонів iPhone 13 Pro Max. Пов’язано це з тим, що хоча камера у Xiaomi 12S Ultra справді покращилася, фотографії часом все одно виходили порівняно з iPhone трохи розмитими. Хоча при цьому 12S Ultra має 50-кратний зум на відміну від 13 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.