Categories: Смартфони

Представлений перший смартфон для дітей PhoneKid

Share

На міжнародній виставці Mobile World Congress іспанськими розробниками був представлений перший смартфон призначений для дітей з відповідною назвою PhoneKid. Такий пристрій буде допомагати батькам встановити повний контроль з обмеженням або роздільною здатністю деяких дій.

Іспанська компанія Escudo Web заявляє про повноцінність свого творіння, відкидаючи порівняння з іграшковими пристроями. За заявами розробників, смартфон буде володіти усіма потрібними технічними характеристиками для навчання. Тим більше, що насамперед модель створюється для батьків, які стежать за відсутністю непотрібного і шкідливого впливу з боку інтернету за допомогою додатків і відео.

Розробники зробили смартфон на операційній системі Android з багатьма змінами та доповненнями в оболонці, додавши при цьому спеціальний додаток, який дозволить віддалено здійснювати контроль і спостерігати за діями і контентом дітей і інших користувачів, так як така функція буде корисна і для багатьох дорослих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливістю PhoneKid виділяють можливість роботи за допомогою спеціальних режимів, де під час навчання не будуть відкриватися ігри і внесені в списки заборонені програми, а також блокувальники вірусного шкідливого софту та рекламного матеріалу. Відмінним рішенням стало створення кнопки SOS, натисканням якої буде непомітно здійснюватися дзвінок раніше внесених в базу потрібних номерів батьків і служб допомоги з можливістю подальшого визначення місцезнаходження. Після такої операції вимкнути смартфон або функцію GPS буде неможливо, тільки до того, як сяде акумулятор.

На даний момент ведуться роботи по доопрацюванню пристрою, а також пошук партнерів зацікавлених у серійному виробництві. Приблизна ціна такого «дитячого смартфона» буде в межах 150-200 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: укр
  • Останні записи

    Windows 7: 5 причин, чому вона все ще актуальна у 2024 році

    У 2024 році, через 15 років після релізу, Windows 7, як і раніше, використовується на…

    14.05.2024

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024