Найкращі смартфони, які вже презентували і які ще вийдуть у 2022 році

Схоже, ми знаємо, який iPhone ви хочете найбільше

Виробники випустили майже всі заплановані на 2022 рік смартфони. Проте деякі моделі будуть представлені в останньому кварталі. Отже, якщо ви збираєтеся оновити телефон, зверніть увагу на гаджети, представлені в цій статті. 

iPhone 14 

iPhone 14 – головний реліз 2022 року. Цього року купертинівці вирішили переглянути дизайн своїх гаджетів. Так, версії з приставкою Pro отримають унікальне оформлення із вирізами замість моноброви. Також оновлення і в частині заліза – прошкам покладається новий процесор і покращені камери, які мають просунути фотоможливості iPhone вперед ще сильніше. Детальний огляд про смартфони шукайте у нас на сайті.

Huawei Mate 50 

Головний реліз компанії Huawei який відбувся на початок вересня. У лінійку увійшли відразу чотири моделі: Mate 50, Mate 50E, Mate 50 Pro та Mate 50 RS, які отримають процесори від Snapdragon 778 до Snapdragon Gen 1. Крім того, апаратам приписують сучасні дисплеї з 2К-роздільною здатністю, частотою оновлення до 120 Гц та просунуті фотоможливості.  

Google Pixel 7 

Для любителів флагманів на чистому Android реліз Pixel 7 – найголовніша подія 2022 року. Вже розкритий дизайн апарату – у нього буде схожий дизайн із горизонтальним блоком основної камери. Єдина відмінність цього року блок буде виконаний з алюмінію. Крім того обіцяють поліпшення щодо оптики. У поєднанні з фірмовою оптимізацією це може дозволити девайсу стати одним із найкращих камерофонів другої половини 2022 року. 

Redmi Note 12

Лінійка Redmi Note – одна з найбільш затребуваних у середньобюджетному сегменті, тому дванадцяте покоління чекають буквально на все. Передбачається, що пристрої сімейства отримають величезні дисплеї діагоналлю 6.6 дюймів, батарейки підвищеної ємності та будуть побудовані на базі процесорів Dimensity.  

OnePlus Nord 3 

Будуть наприкінці 2022 року оновлення та у середньобюджетному сегменті. OnePlus збирається випустити OnePlus Nord 3, якому приписують безліч нового. Гаджет може отримати 150-ватну зарядку, процесор Dimensity 8100 і 6.7-дюймовий екран із частотою оновлення 120 Гц. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.