Продуктивність нових iPhone 14 Pro і 14 Pro Max розчарувала

Схоже, ми знаємо, який iPhone ви хочете найбільше
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька днів тому відбулася презентація нових iPhone. Однією з найспірніших рішень у новій лінійці виявилася відмова Apple від установки нового процесора A16 Bionic в базові моделі смартфона.

Але гаразд, це вибір компанії і якщо вона так робить, значить, фанати схвалять. До того ж завдяки флагманському процесору хоча б iPhone 14 Pro і 14 Pro Max зможуть похвалитися помітним зростанням продуктивності. Адже зможуть?

Виявилось, що не зможуть. Якимось чудовим чином ентузіасти змогли дістатися Pro-версій новітніх iPhone і запустити на них тест Geekbench. І він показав, що приросту потужності практично немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, якщо торішні iPhone 13 Pro/Pro Max демонстрували результат у 1730 та 4700 балів в одноядерному та багатоядерному тестах, то анонсовані днями iPhone 14 Pro/Pro Max показують лише 1879 та 4664 балів відповідно.

Таким чином, можливо, не так вже й страшно, що базові iPhone 14 і 14 Plus не отримали новітній чіп. Як показує практика, торішній A15 теж добре справляється – майже на рівні A16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.