Перший погляд на iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus та Apple Watch Ultra

Близькосхідний блогер EMKWAN побував на презентації Apple Far Out і вже поділився роликами з першим поглядом на iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus і Apple Watch Ultra.

У першому ролику EMKWAN розповів про враження від нового 6,7-дюймового iPhone 14 Plus та базового iPhone 14. Загалом він зазначив, що звичайний iPhone 14 майже не відрізняється від торішнього iPhone 13, а нова модель Plus виглядає як Pro Max. Співробітники Apple роблять основний акцент на покращених камерах та новій технології обробки фотографій Photonic Engine.

Друге відео присвячене Apple Watch Ultra – блогер пропонує ближче поглянути на абсолютно новий смарт-годинник Apple. EMKWAN також продемонстрував сумісність зі старими ремінцями та те, як вони виглядають на руці.

В останньому ролику EMKWAN показав фіолетовий iPhone 14 Pro, який, залежно від освітленості, виглядає як графітовий. Крім того, блогер показав роботу інтерфейсу iOS 16 із новим «Динамічним островом». Наприклад, при запуску програми Музика, в лівій частині «Динамічного острова» з’являється індикатор відтворення та обкладинка альбому, а при натисканні та утримуванні з’являється меню керування відтворенням пісні. Зрозуміло, автор відео також приділив особливу увагу новій камері на 48 Мп та функції супутникового зв’язку.

Очікується, що всі ці девайси надійдуть у продаж у Росії на початку жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.