Huawei Mate X – новий флагман з потрійною камерою і найпотужнішим процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Huawei намагається всіма доступними їй засобами завоювати ринок електроніки, причому мова йде не тільки про смартфони, але і про інші пристрої – ноутбуки, планшети та інше. Сьогодні в базі даних китайського сертификатора TENAA з’явився смартфон Huawei Mate X, а це може означати тільки те, що вже в найближчі кілька місяців публіці повинні представити абсолютно новий мобільний пристрій, яке стане флагманським.

Флагман Huawei Mate X має модельний номер NEO-AL00. Оскільки мова йде про телефон топового рівня, то цей апарат гарантовано зможе похвалитися потрійною основною камерою, яку незабаром можна буде зустріти в Huawei P20 Plus , а також найпотужнішим процесором під назвою HiSilicone Kirin 980. Цей чіп поки що не надали публіці, однак це повинно статися в найближчі кілька місяців.

Наявність букви «A» в модельному номері Huawei Mate X означає, що сертифікацію пройшла базова версія телефону, яка, найімовірніше, оснащена 4 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної флеш-пам’яті, проте оскільки мова йде про флагман топового рівня, цінник якого може виявитися на рівні $ 1000, то в мінімальній конфігурації новинка повинна отримати щонайменше 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформації про смартфон Huawei Mate X зараз майже немає, проте ніхто не сумнівається в тому, що це телефон топового рівня. В рамках виставки MWC 2018 цей китайський виробник вже представив пристрій зі схожою назвою. Таким виявився ноутбук MateBook X Pro, який поклав початок новим назвам для фірмової продукції.

Очікується, що вже в березні нинішнього року в мережі з’явиться якась докладна конкретна інформація про смартфон Huawei Mate X, а також, можливо, його перші фотографії або зображення. Тільки після появи таких даних можна буде робити якісь висновки про майбутню новинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.