Apple представила не тільки iPhone 14, а й збільшений iPhone 14 Plus

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На сьогоднішній презентації Apple почала з анонсів Apple Watch та AirPods Pro. Але потім компанія перейшла до головного нового iPhone.

Реклама

Першими показали iPhone 14 та 14 Plus. Чутки виявились правдивими — купертинівці відмовилися від моделі mini. При цьому, як і казали інсайдери, нове покоління базових iPhone мало чим відрізняється від минулого.

Тут також використовується процесор Apple A15, тут також є «чубчик», в якому ховається система Face ID. Щоправда, фронтальна та основні камери оновилися. Тепер вони вміють знімати якісніші фотографії в умовах поганої освітленості.

Ще одним нововведенням нового покоління став Active Mode – режим для відеозйомки із прокаченою стабілізацією. Щодо екранів, то iPhone 14 оснащений 6,1-дюймовим екраном, а модель 14 Plus – 6,7-дюймовим дисплеєм. При цьому в американській версії смартфонів відсутній SIM-лоток — лише модифікації з eSIM.

Раніше в Мережі з’явилася інформація, що нові iPhone матимуть підтримку супутникового зв’язку. Насправді виявилося, що це стосуватиметься лише екстрених викликів.

Просити за нові iPhone 14 та 14 Plus будуть від 799 та 899 доларів відповідно. Старт продажів – 16 вересня для iPhone 14 та 7 жовтня для Plus-версії.

І так, тепер актуальний модельний ряд iPhone виглядає так:

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ