Найкращі кнопкові телефони 2022 року: Топ-7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні смартфони стали невід’ємною частиною життя кожного. Так люди можуть спілкуватися з рідними, які знаходяться далеко, швидко повідомляти робочу інформацію та просто відпочивати від робочих буднів. Але є ще ті, хто є прихильником звичайних, кнопкових телефонів. Та й у деякій роботі такі гаджети будуть більш актуальними.

Кращі моделі кнопкових телефонів

У деяких ситуаціях може знадобитися простий телефон, який не шкода втратити, втратити і т.і. Серед кнопкових гаджетів виділяють низку найбільш якісних моделей у різних цінових категоріях.

1. Panasonic KX-TU456RU – телефон-розкладачка 2022 високої якості. Такий гаджет довго тримає батарею, має невеликий якісний екран. Він ударостійкий, відмінно виконує свої функції. Про якість камери не варто говорити, оскільки він не орієнтований на створення якісних фотографій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Philips Xenium E590 удароміцна та довговічна модель з камерою в 2 Мп. Підтримує інтернет, є блютус. Цей смартфон має міцний металевий корпус із пластиковими вставками. Екран цієї моделі яскравий, контрастний, чіткий.

3. Nokia 8000 4G є високоякісним телефоном з великою кількістю функцій та лаконічним, цікавим дизайном. Він легкий, приємно лежить у руці та оснащений високоякісним невеликим екраном. Підтримує 3G/4G інтернет, є вбудований блютус.

4. Caterpillar Cat B26 – потужна протиударна модель, захищена від вологи. Такий смартфон чудово підійде чоловікам військовим, будівельникам, тому що його не страшно впустити навіть із великої висоти. Цей смартфон оснащений також батареєю на 1500 мАг, що дозволяє користуватися пристроєм до 8 годин при середній завантаженості.

5. F+ S350 має найбільший розмір екрану серед усіх представлених моделей. Він має високий рівень яскравості та контрастності. Не дивлячись на велику діагональ екрану, телефон має невелику вагу та дуже компактний. Шрифт тут великий і є можливість регулювання.
6. BQ 2817 протиударний гаджет із незвичайним, але досить важким для очей дизайном. Смартфон оснащений ємною батареєю в 5000 мАг, тому довго не вимагатиме заряджання.

7. teXet TM-530R оснащений знімною батареєю на 3500 мАг, захищений від влучення вологи і є протиударним. На відміну від інших захищених моделей цей гаджет є найбільш бюджетним.

Вибравши один із даних смартфонів можна не переживати, коли телефон впаде, або на нього потрапить вода. Такі телефони є відмінним варіантом для різних категорій людей: жінок, чоловіків, людей похилого віку, і маленьких дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.