В смартфонах Xiaomi проблеми: безпека вашого пристрою під загрозою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно власники смартфонів Xiaomi почали масово отримувати попередження від Google Play про те, стандартна програма Теми небезпечна. Побачивши повідомлення про те, що безпека пристрою під загрозою, багато хто звичайно натиснув на кнопку «Вимкнути небезпечну програму». І в результаті вони втратили можливість змінити тему або шпалери. Нині розповімо, як вирішити цю проблему.

Справа в тому, що після натискання на кнопку «Вимкнути» з пристрою зникла програма Теми. Щоб повернути можливість змінити тему або шпалери, можна спробувати видалити оновлення та дані програми Теми, якщо, звичайно, вдасться знайти його у списку всіх програм. Щоправда, у цьому випадку всі додані до обраного та завантажені теми теж будуть видалені. Натомість можна завантажити свіжу версію програми Теми у вигляді APK-файлу.

Чому Google раптово став вважати штатну програму Теми потенційно небезпечною, невідомо. Але, найімовірніше, це програмний баг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.