Показано «живі» фото найдешевшого смартфона Xiaomi 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учора в мережу злили характеристики смартфона Redmi A1, який може стати найдешевшим у бренду 2022 року. Йому пророкують вартість менше 4000 грн. Тепер у мережі опублікували його «живе» фото та прес-рендери.

Прес-рендери Redmi A1 та живі знімки показують, що він оснащений дисплеєм з вирізом, товстою нижньою рамкою та одиночною камерою зі світлодіодним спалахом на задній панелі. Сканера відбитків пальців на пристрої немає. Як підтвердив бренд, задня панель Redmi A1 має шкіряне оздоблення.

Згідно з наявними даними, Redmi A1 отримає 6,5-дюймовий РК-екран із співвідношенням сторін 20:9 та роздільною здатністю HD+ (720 x 1600 пікселів). Як процесор виступатиме MediaTek Helio A22.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.