Інсайдер розповів, як працюватиме Always-On у iPhone 14. Топ-5 особливостей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невідоме джерело опублікувало на форумі MacRumors інформацію про те, як працюватиме екран Always-On в iPhone 14 Pro та 14 Pro Max. Додаток до заяви він прикріпив скріншоти із демонстрацією роботи режиму. 

Функціональність Always-On буде наступною: 

  • Шпалери будуть відображатися без ефекту глибини і будуть затемнені. 
  • Віджети будуть відображатися та зникати відповідно до заданого інтервалу, щоб OLED-екран не вигорів  
  • Контент екрана Always-On буде ідентичним екрану блокування. Це означає, що на них будуть використовуватися ті самі шпалери, варіанти кольору, шрифти та віджети. 
  • Повідомлення будуть відображатися на екрані протягом 10 секунд 
  • Користувачі зможуть увімкнути лічильник повідомлень 

Це джерело повідомило, що в iOS 16 для iPhone 14 Pro повернуть старий дизайнерський елемент. Навіщо Apple робить це поки офіційно невідомо. Мабуть, вона прагне зробити смартфон ексклюзивнішим. Модельний ряд iPhone 14 буде представлено 7 вересня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.