Топ-5 доступних смартфонів із хорошою потрійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість користувачів купують телефон не один рік, тому їм хочеться, щоб він служив довгий час і відповідав усім вимогам. Перше, на що звертають увагу – камера, яка дозволить отримувати якісні знімки та відео. Останнім часом особливої ​​популярності користуються смартфони, оснащені потрійною камерою.

1. HUAWEI P30

Смартфон «HUAWEI P30» з’явився завдяки розробкам компанії Leica. Апарат відрізняється від багатьох пристроїв вбудованим інтелектом, що дозволяє налаштовувати камеру та отримувати знімки відмінної якості. Телефон створений з дотриманням інноваційних технологій і ні в чому не поступається найкращим моделям. Він має ємну батарею, повну зарядку якої вистачає на довгий час. Відрізняється елегантним зовнішнім виглядом, високими характеристиками та чудовим дизайном.

2. Vivo Y17

Ще один доступний апарат, який відповідає всім запитам користувачів – модель Vivo Y17. Головна особливість цього пристрою – потужний акумулятор, який швидко бере та тримає зарядку. Смартфон має чудову камеру, яка дозволяє отримувати якісні знімки. Першокласний дизайн, прекрасний інтерфейс користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Galaxy A7

Смартфон Samsung Galaxy A7 відповідає всім необхідним показникам. Серед бюджетних варіантів цей телефон вважається одним із найкращих. Апарат оснащений усіма необхідними функціями, включаючи потрійну камеру. Він відрізняється стильним корпусом, легко лягає в руку, простий у використанні. Єдиним мінусом користувачі вважають погіршення якості знімків, зроблених у темну пору доби. Пристрій має великий сенсорний екран.

4. Samsung Galaxy M21

Ще один апарат Samsung Galaxy M21 – недорогий, але відповідає всім вимогам. Якісний дисплей відрізняється високим рівнем кольору, а камера видає найкращі фотографії. Батарея здатна працювати довгий час, не перериваючись на підзарядку. Дана модель відноситься до бюджетних телефонів, але не поступається за якістю від найдорожчих смартфонів.

5. Asus ROG Phone 5s

Смартфон «Asus ROG Phone 5s» вважається одним із найкращих телефонів у своїй ціновій категорії. Його відрізняють не тільки наявність трьох камер, а й високі показники оперативної пам’яті, потужною батареєю з потужною ємністю.
Виробники роблять все, щоб створити моделі, що відповідають усім запитам. В останні роки на ринку з’явилися апарати, які за якістю не поступаються найкращим телефонам, але коштують помітно менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.