Смартфони

Нові подробиці про те, яким буде новий Xiaomi 13 Pro

Share

Помітили, скільки уваги останнім часом прикуто до Xiaomi? Це логічно, адже компанія після початку проблем Huawei стала головним китайським виробником смартфонів. А ще компанія сильно додала з погляду якості своїх пристроїв. Щось треба зробити з моделлю просування, але загалом компанія йде правильним шляхом. Тим цікавіше розбиратися у новинках та потенційних новинках, які ще тільки мають вийти, і ось на нас чекаємо ще одна, яка з’явиться вже зовсім скоро. Тепер ми знаємо про неї трохи більше.

Новий телефон Xiaomi

Раніше цього місяця китайський виробник Xiaomi випустив друге покоління складного смартфона Xiaomi MIX Fold 2. Очікується, що незабаром компанія також випустить свій наступний номерний флагман серії Xiaomi 13. Наразі доступна деяка нова інформація про його версію з приставкою Pro. За словами популярного технічного блогера @DCS на Weibo, Xiaomi 13 Pro буде оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2K. Цей смартфон також підтримуватиме гнучкий екран Samsung E6 з частотою оновлення 120 Гц. Це означає, що екран буде вигнутим, а враження від його використання будуть повнішими.

Якщо це правда – буде цікаво

Яким буде Xiaomi 13

Згідно з попередніми повідомленнями, у стандартній версії Xiaomi 13 використовуватиметься плоский екран із майже рівними вузькими сторонами. Тим не менш, Xiaomi 13 Pro використовуватиме ”нескінченний” екран, вигнутий у всіх чотирьох напрямках, що поки що реалізувати досить складно. Але за наявною інформацією він буде саме таким. 26 серпня в іншому звіті повідомлялося, що в стандартній версії Xiaomi 13 використовуватиметься гнучкий екран 2,5D розміром близько 6,36 дюйма. Цей дисплей також має підтримувати частоту оновлення 120 Гц. Камера буде в отворі, а рамки будуть ультратонкими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У липні цього року з’явилися повідомлення про те, що серія Xiaomi 13 використовуватиме роздільну здатність 2K. Цей смартфон також має керамічну версію виробництва BYD. Щодо часу автономної роботи, інженерна модель серії Xiaomi 13 використовує багатополюсне одноелементне рішення. Місткість батареї буде великою, а заряджатися вона зможе з потужністю до 100 Вт. Відповідати за таку швидкість зарядки буде чіп, розроблений Xiaomi. Крім того, цей пристрій підтримуватиме бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

Характеристики Xiaomi 12S

Серія Xiaomi 13 стане оновленням серії Xiaomi 12S, яка вийшла на ринок у липні цього року. Цей смартфон оснащений 6,28-дюймовим вигнутим OLED-екраном з роздільною здатністю 2400×1080 і частотою 120 Гц. Під капотом у цьому пристрої використовується процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Пристрій має вбудований акумулятор ємністю 4500 мАг і підтримує швидке заряджання провідністю потужністю 67 Вт.

Телефон також підтримує швидке бездротове заряджання потужністю 50 Вт і зворотне бездротове заряджання потужністю 10 Вт. У Xiaomi 12S Pro використовується 6,73-дюймовий екран Samsung E5 AMOLED з роздільною здатністю 3200 × 1400 пікселів. Він також оснащений процесором Snapdragon 8+ Gen 1. Пристрій має вбудований акумулятор ємністю 4600 мАг та підтримує швидку провідну зарядку потужністю 120 Вт. Бездротова, як і у випадку із ”звичайною” версією, пропонує потужність 50 Вт, а бездротова зворотна зарядка має потужність 10 Вт.

Цікаво, чи буде камера iPhone 13 такою сміливою, як у 12S Ultra?

Де дешевше купити Xiaomi

Всі ці смартфони не просто гарні самі по собі, як то кажуть, у вакуумі, але й можуть конкурувати з іншими пристроями, які також сильно підтягнулися. Купити їх можна на AliExpress. У цьому випадку ціна буде суттєво нижчою. У деяких випадках кілька разів, якщо порівнювати з офіційним сайтом XIaomi в нашій країні. На AliExpress загалом можна купити багато цікавого. Там багато відмінних добірок товарів з високим рейтингом та хорошими відгуками.

Вихід нового флагманського телефону Xiaomi цікавий ще й тим, що викличе нову гонку метрів між собою, від якої виграємо лише ми – прості покупці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024