Стало відомо чи iPhone 14 Pro втратить «моноброву»

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
У мережі з’явилася нова інформація про майбутнє iPhone 14 Pro. Її опублікували в MacRumors з посиланням на інсайдерів.

Згідно з джерелом, нові витоки стосуються зовнішнього вигляду iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Досі всі інсайдери говорили, що ці пристрої отримають два отвори в дисплеї замість «моноброви», але тепер Марк Гурман із Bloomberg доповнює цю інформацію.

Реклама

За словами Гурмана, у підсумковій версії iPhone 14 Pro два отвори будуть виглядати як одна довга “квасолина”. Тобто насправді в дисплеї дійсно буде дві “дірки” – одна кругла і одна овальна – але Apple програмно об’єднає їх в одну “квасолину”, зафарбувавши чорними пікселями простір між отворами.

Інсайдер каже, що все це буде зроблено заради зовнішнього вигляду смартфона — нібито Apple вважає, що два отвори різних розмірів будуть виглядати дивно і неестетично.

Пізніше з’явилася інформація, що простір між двома отворами в дисплеї використовуватиметься для відображення індикації роботи камери та мікрофона (зелена та помаранчева точка) – зараз у iOS та iPadOS вони розміщені у верхньому правому куті дисплея. Крім того, повідомляється, що на ці точки можна буде натискати, щоб швидко отримати інформацію про використання камери та мікрофона додатками. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ