Asus випустить флагман без вирізів та отворів. Але є нюанс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже за кілька тижнів Asus анонсує свій новий топовий смартфон – Asus ROG 6 Dimensity Extreme Edition. Але вже зараз ми можемо оцінити зовнішній вигляд пристрою.

Справа в тому, що в Мережі з’явилися фотографії майбутньої новинки. І, судячи з них, смартфон отримає місцями застарілий дизайн.

Якщо бути точніше, то йдеться про верхню рамку – вона тут настільки величезна, що нагадує такі у не найдорожчих моделей Xiaomi з 2018 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З одного боку, можна зрозуміти, навіщо Asus пішла таким шляхом — компанія вирішила уникнути вирізів або отворів, які можна побачити чи не в кожному першому сучасному телефоні. З іншого боку — а хто про це просив?

З інших особливостей ROG 6 Dimensity Extreme Edition можна відзначити перехід лінійки із Snapdragon 8+ Gen 1 на MediaTek Dimensity 9000+. Екран смартфона підтримуватиме частоту оновлення 165 Гц, а основна камера зможе похвалитися роздільною здатністю 50 Мп. Місткість акумулятора пристрою складе 5000 мАг.

Нагадаємо, що анонс новинки від Asus намічено вже на 19 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.