Які смартфони купувати найбільше у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми показуємо вам наш вибір найкращих смартфонів 2022 року. Якщо ви плануєте придбати новий гаджет, рейтинги допоможуть вам зробити правильний вибір. Як завжди, Android конкурує з iOS. Всі зразки в рейтингу мають високі техніко-експлуатаційні характеристики. Українці частіше за інших купують ці моделі телефонів.

iPhone 13 Pro — це бездоганна технологія Apple, як ніколи. Потужний процесор, надзвичайна можливість запису відео, крутий дизайн. Цей смартфон з високим ступенем автономності має хороше співвідношення ціни та якості. Через 1-2 місяці вийде нове покоління iPhone, і ціна на 13 впаде. Тож можете трохи почекати та отримати крутий телефон за супер вигідною ціною.

Samsung Galaxy A53 — смартфон, випущений у 2022 році. Має хороший процесор, потужний акумулятор (5000 м*Аг). Корпус має високий рівень захисту від вологи та пилу (IP67). Моделі представлені в модних кольорах: персиковий і синій. Класичні варіанти також доступні в чорному і білому кольорі. Останніми роками виробники телефонів зосереджуються на фотографіях і відео, і Samsung не є винятком. На A53 задня камера має 4 модулі (2 по 5 МП, 1 – 12 МП і ще один модуль на 64 МП).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 11 працює на базі мікропроцесора Snapdragon 680. Хоча модель не така хороша, як попередні дві, вона гірша за більшість смартфонів на ринку. Батареї вистачає на автономну роботу 1-2 дні. Камера непогана, екран непоганий. Це впевнений середній клас, який може бути на крок попереду.

Дизайн Realme 9 Pro+ вражає. Чохол змінює колір залежно від кута, під яким на нього дивляться. Смартфон Chameleon оснащений чіпом Dimensity 920 і матрицею Super AMOLED. Телефон підтримує швидку зарядку.

Galaxy S22 Ultra має 8-ядерний чіп Exynos 2100, 6, 8 і чотири модулі камери. Забезпечує чітке зображення на фотографіях і відео з хорошою передачею кольорів. Пристойний гаджет за розумною ціною. Дивно, але у світі, де протягом року випускається кілька моделей смартфонів, S22 залишається флагманом своєї лінійки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.