Нові iPhone не працюватимуть зі старими адаптерами Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple готується перейти на новий тип зарядного пристрою. Старіші адаптери не можна використовувати для зарядки нових моделей пристроїв. Неясно, чи торкнеться це нововведення iPhone 14 серії.

Реклама

У 2022 році депутати Європарламенту проголосували за законопроект про запровадження гармонізованих стандартів для зарядних пристроїв. Згідно з документом, вся електроніка, що поставляється на європейський ринок, повинна підтримувати зарядку через порт USB-C.

Більшість електроніки Apple оснащено фірмовим роз’ємом Lightning. Щоб залишитися на європейському ринку, компанії з Купертіно доведеться адаптувати вироблене обладнання до нових вимог законодавства.

Повідомляється, що цьогорічна конференція з запуску нових продуктів відбудеться в США 7 вересня. Як повідомляє Bloomberg, компанія продемонструє чотири нових смартфони, AirPods Pro другого покоління, три планшети та смарт-годинник. Нові моделі iPhone будуть підтримувати супутниковий зв’язок. У майбутньому користувачі Apple Watch Pro зможуть підключати супутникові пристрої.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ