iPhone 14 Pro отримає набагато більший сенсор для надширококутної камери

iPhone 14 Pro отримає покращену камеру. На додаток до передбачуваної раніше великої основної камери, тепер є покращена надширококутна камера.

IPhone 14 Pro матиме датчик камери з пікселями розміром 1,4 мікрона, повідомляє надійний аналітик Мінґ-Чі Куо. Він часто вже має інформацію про майбутні продукти Apple через контакти серед постачальників. Також Ви можите вже зробити передзамовлення на 14 iphone за прийнятнимим цінами.

Пікселі надширококутного детектора на попередніх моделях iPhone Pro мають розмір 1,0 мкм. З роздільною здатністю 12 мегапікселів це добре для сенсора розміром 12,2 квадратних міліметрів. Якщо Apple збереже ту ж роздільну здатність, розмір сенсора збільшиться майже вдвічі до 23,9 мм. Поки невідомо, чи надширококутна камера iPhone 14 Pro має роздільну здатність 12 мегапікселів, але це дозвіл, який Apple використовує з часів iPhone 6S.

Основна камера до 48 мегапікселів

Очікується, що цього року Apple перейде на ширококутну камеру, також звану стандартною камерою iPhone, на 48 мегапікселів, сказав Куо раніше. При слабкому освітленні інформація з сенсора камери потім об’єднується, і роздільна здатність падає до 12 мегапікселів. Цей метод називається поєднанням пікселів і вже кілька років використовується на пристроях Android.

Ультраширококутний об’єктив iPhone з минулого року відповідає за макрозйомку, коли зображення можна робити дуже близько до об’єкта. Пристрої Android мали цю функцію протягом деякого часу, але використовували окрему камеру з досить низькою роздільною здатністю.

Дисплей iPhone 14

Чуток про дисплеї на стандартних моделях iPhone 14 було небагато, але було кілька витоків, що вказують на постійно увімкнений дисплей для моделей Pro. Схоже, це блокування після анонсу iOS 16 на WWDC 2022, оскільки команда 9to5Mac виявила докази постійно увімкненого дисплея в бета-коді iOS 16. Це ідеально підходить для оновленої системи повідомлень, яка з’явиться в iOS 16, але, знову ж таки, це може бути. власникам iPhone 14 Pro.

Ще одне свідчення постійно увімкненого дисплея з’явилося в Xcode beta 14, і розробники змогли показати нам, як може працювати постійно увімкнений дисплей iPhone 14 Pro. У попередньому перегляді SwiftUI можна побачити текстури, видалені з екранних елементів, і значне затемнення дисплея.

Захід пройде 7 вересня

Серія iPhone 14, швидше за все, буде представлена ​​наступного середовища. Потім Apple проводить велику подію для ЗМІ. Знову ж таки, очікується чотири айфони, але міні-модель була б утилізована. Тепер очікуються iPhone 14 та 14 Pro з екраном 6,1 дюйма, а iPhone 14 Max та 14 Pro Max – з екраном 6,7 дюйма.

Повідомляється, що покупці отримають версії на 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ флеш-пам’яті. Поки що небагато смартфонів на ринку можуть надати користувачам 1 ТБ енергонезалежної пам’яті. Ці версії в Китаї коштують 10 000, 10 800, 12 200 і 13 800 юанів (1450, 1560, 1760 і майже 2000 доларів США) відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.