Смартфони

Ці смартфони Xiaomi та Redmi більше ніколи не оновляться

Share

Xiaomi відома тим, що кілька років активно оновлює свої смартфони на новіші версії прошивки. Ті ж пристрої, для яких вона перестає випускати апдейти, потрапляють до так званого EOS списку (End of Support).

І ось китайська корпорація опублікувала оновлену версію цього списку. До нього увійшли кілька моделей безпосередньо Xiaomi, а також Redmi:

Насамперед у вічі впадає поява в ньому відразу двох флагманів Xiaomi — Mi 8 і Mi 9. При цьому серед пристроїв Redmi лише один новий екземпляр — Redmi 7A. Всі три моделі отримали MIUI 12.5 як останній оновлення і вже з 25 серпня вони перестали програмно підтримуватися компанією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто, щоправда, відзначити, що пристрої, що потрапили в EOS-лист, часто можна оновлювати самостійно, за допомогою сторонніх прошивок. Щоправда, такий підхід несе певні ризики та брати їх на себе чи ні – вирішує кожен самостійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: RedmiXiaomi
  • Останні записи

    Більше половини власників не задоволені Google Pixel

    Дослідження, проведене аналітичною компанією Stocklytics, показало, що більше половини власників Google Pixel планують змінити смартфон…

    29.05.2024

    Cosmofit Exosuit: концепт космічного костюма для підтримки фізичної форми астронавтів

    Усі ми знаємо, що життя у космосі – це неймовірне випробування, особливо нашого тіла. Усього…

    29.05.2024

    Apple підтвердила час проведення WWDC 10 червня та опублікувала розклад

    Сьогодні компанія Apple поділилася подробицями про розклад Всесвітньої конференції розробників 2024 року, яка відбудеться з 10 по…

    29.05.2024

    Наступна технологія виробництва чіпів Apple буде представлена ​​в 2025 році

    Постачальник чіпів для Apple, компанія TSMC, планує наступного року випустити 2-нм чіпи, повідомляє BusinessKorea. Очікується, що наступного…

    29.05.2024

    Ілон Маск: WhatsApp передає дані користувачів

    Ілон Маск опинився в центрі публічного протистояння з WhatsApp на своїй платформі X, заявляючи, що…

    29.05.2024

    Смартфон Honor X60 матиме швидку зарядку потужністю 35 Вт

    Компанія Honor розширила свій глобальний асортимент смартфонів із запуском серії Honor 200. Крім цього, ходять…

    28.05.2024