Першим смартфоном на новітньому Snapdragon 8 Gen 2 стане не Xiaomi і навіть Motorola

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми знаємо, що друге покоління Snapdragon 8 Gen 2 дебютує раніше, ніж очікувалося. Однак за першість використання процесора Qualcomm борються три компанії, повідомляє інсайдер Digital Chat Station. І якщо перші два відомі, то з третім все не так очевидно.

Qualcomm хоче дозволити виробникам смартфонів розробити та випустити свої флагманські телефони до китайського свята Весни. Тому замість грудня та початку січня перші моделі на базі цього чіпа з’являться у магазинах у листопаді цього року. Відомий китайський інсайдер повідомив, що новий чіпсет буде випущено після саміту Double Eleven Qualcomm Summit.

Раніше Samsung був першим, хто виводив на ринок флагманські смартфони на чипі Qualcomm Snapdragon. Потім його місце займали Xiaomi та Motorola.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Digital Chat Station повідомив, що є три бренди, які хочуть отримати Snapdragon 8 Gen2 для першого запуску, і найшвидший із них випустить смартфон уже у листопаді. Два з них відомі як Xiaomi та Motorola, а інший невідомий. Користувачі мережі припускають, що це може бути реальним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.