Макети показали всі кольори iPhone 14 Pro до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Apple офіційно заявила: презентація пристроїв наступного покоління відбудеться 7 вересня. Головним анонсом традиційно виявиться лінійка смартфонів iPhone 14 та iPhone 14 Pro. Про їх характеристики відомо вже практично всі, а зараз у мережі розкрили передбачувані кольори корпусів Pro-версій. Про це пише  MacRumors із посиланням на китайське джерело.

Зображення спочатку з’явилося у китайській мережі Weibo. На ньому, як стверджується, відображені макети iPhone 14 Pro у кольорах, у яких справжні телефони підуть у продаж. Крім трьох класичних відтінків (чорний, білий, золотистий), можуть додатися ще два – темно-синій та пурпуровий.

Наскільки інформація вірна? Більше авторитетні інсайдери з цього приводу поки що не висловлювалися. Але на Weibo і раніше припускали, що пурпуровий стане одним із основних кольорів сезону для оновлених смартфонів. Крім того, такий фіолетовий колір нібито змінюватиме відтінок залежно від зовнішнього освітлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Більшість цієї інформації виходить від неперевірених користувачів соціальних мереж у Китаї, і до більшої її частини слід відноситися з певною часткою скептицизму»,  — резюмується у статті.

Нагадаємо: Apple, швидше за все, представить чотири смартфони. Два (iPhone 14/14 Pro) з екранами на 6,1 дюйми, ще два (iPhone 14 Max/14 Pro Max) – на 6,7 дюйми. Pro-версії обзаведуть процесором A16 Bionic, будованою основною камерою з новим модулем на 48 Мп, а також двома вирізами в дисплеях замість однієї «моноброви» для Face ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.