Повністю розкрито характеристики процесора Snapdragon 6 Gen 1 для недорогих смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Торік Qualcomm випустила процесор Snapdragon 8 Gen 1 для флагманів. Але що щодо смартфонів середнього класу та бюджетників? Виявилося, що для них Qualcomm теж готує чіпсет, і в мережу вже злили майже всі його характеристики.

Джерела повідомляють, що новий Snapdragon 6 Gen 1, який прийде на зміну чіпсетам серії Snapdragon 600, буде виконано за 4-нм техпроцесом. Він буде оснащений CPU Qualcomm Kyro із тактовою частотою до 2,2 ГГц. Чіпсет підтримуватиме USB 3.1 і до 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 з тактовою частотою до 2750 МГц. Як модем буде виступати Snapdragon X62 5G, що працює в діапазонах 5G mmWave і sub-6GHz.

Пристрої, що поставляються зі Snapdragon 6 Gen 1, пропонуватимуть роздільну здатність до FHD+ із частотою оновлення 120 Гц. Щодо WiFi, то буде забезпечений Qualcomm FastConnect 6700 WiFi 6E, а також Bluetooth 5.2. Смартфони зможуть використовувати потрійну камеру з роздільною здатністю 13 Мп, подвійну камеру з роздільною здатністю 25 + 16 Мп і одну камеру з роздільною здатністю 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік не розкриває терміни запуску нового чіпсету, проте ми можемо очікувати, що він дебютує найближчими місяцями разом із Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.