Названо 7 найкращих смартфонів Samsung у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У кількох лінійках Samsung можна знайти смартфон під будь-який бюджет, від останнього флагмана Galaxy S22 Ultra до Galaxy A12.

Чи хочете ви високопродуктивних смартфон з однією з кращих систем камер або більш доступний варіант з базовими функціями, в асортименті Samsung ви обов’язково знайдете пристрій, який припаде вам до смаку.

Якщо вас залучають найпросунутіші технології, зверніть свою увагу на останні моделі Galaxy Z Fold 4 та Galaxy Z Flip 4 , які оснащені інноваційними складними дисплеями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung також є кілька класичних смартфонів, таких як Galaxy S21 FE , Galaxy S22 та Galaxy A53 5G , вони вийшли відносно недавно, так що ці смартфони досить свіжі та актуальні.

Зрештою, пошук кращого смартфона від Samsung зводиться до ваших особистих уподобань. Буває лише складно визначитися з вибором, коли асортимент смартфонів дуже великий, ця стаття допоможе вирішити, який смартфон Samsung найкраще підійде саме вам.

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra – це найдорожчий смартфон від Samsung , який, до того ж, не є складним смартфоном (складні смартфони компанії коштують ще дорожче).

З його величезним 6,8-дюймовим екраном та системою камер з чотирма об’єктивами він найкраще підійде тим, кому в новому смартфоні потрібен великий дисплей та найкраща система камер.

На відміну від торішньої моделі, Galaxy S22 Ultra також поставляється зі стілус S Pen , яким оснащувалися і старі пристрої Samsung лінійки Galaxy Note .

Galaxy S22 Ultra має діагональ екрану 6,8 дюйма помітно більше, ніж 6,6-дюймовий Galaxy S22 Plus та 6,1-дюймовий Galaxy S22 . Камера також є однією з головних причин, через яку вам слід розглянути придбання саме цього смартфона, а не дешевші пристрої від Samsung .

У той час як усі три нові смартфони Galaxy S22 можуть робити більш якісні фотографії у темряві та мають покращені кольори та контрастність, S22 Ultra – єдиний смартфон з двома телеоб’єктивами.

В результаті цього S22 Ultra має найпотужніший зум серед усіх смартфонів Samsung – а, можливо, і серед усіх смартфонів взагалі.

Він також оснащений 108-мегапіксельним основним сенсором, аналогічним тому, що був у торішньому смартфоні, 12-мегапіксельним надширококутним сенсором та двома 10-мегапіксельними зум-об’єктивами.

Відштовхнути від покупки цього смартфона може лише висока ціна Galaxy S22 Ultra і його великий розмір, який не користується популярністю у багатьох людей. Крім того, час автономної роботи смартфона міг би бути кращим.

Але для тих, хто любить смартфони великого розміру і дійсно хоче мати пристрій із чудовим зумом та стілусом S Pen для нотаток, смартфон S22 Ultra не розчарує.

2. Samsung Galaxy S22

У користувачів Android смартфонів не так багато вибору, якщо справа стосується компактних пристроїв, але Samsung змінює таке положення, випустивши смартфон Galaxy S22.

Стандартний Galaxy S22 має 6,1-дюймовий екран, тоді як багато Android смартфонів конкуруючих брендів мають дисплеї розміром близько 6,4 дюймів або більше.

В іншому Galaxy S22 за свою вартість володіє багатьма з тих же переваг, що і середньорозмірний Galaxy S22 Plus , включаючи 50-мегапіксельний основний об’єктив з покращеними можливостями зйомки при слабкому освітленні, новий процесор і оновлений дизайн, який здається більш елегантним, ніж у попереднього S21 .

По суті, це зменшена версія Galaxy S22 Plus , за винятком того, що у версії з приставкою ” Plus ” батарея більшої ємності, швидша зарядка і є підтримка надширокосмугового доступу.

Galaxy S22 – найкращий варіант для тих, хто воліє користуватися смартфоном компактнішого розміру, але зі збереженням більшості функцій преміум-класу, які доступні в більших і дорогих смартфонах Samsung.

Але не варто забувати, що за свою компактність смартфон Galaxy S22 розплачується коротшим часом автономної роботи, ніж у смартфонів S22 Plus і S22 Ultra.

3. Samsung Galaxy S21 FE

Свого часу S20 FE серйозно вразив користувачів своїм балансом продуктивності та ціни, а новий Galaxy S21 FE просунувся ще далі завдяки солідній трикамерній системі, яскравому дисплею і такому ж потужному процесору, як і у флагманському S21 .

Він має 6,4-дюймовий екран, який робить смартфон ідеальним варіантом для тих, кому потрібен смартфон більше, ніж звичайний Galaxy S22 і при цьому не коштує так дорого, як Galaxy S22 Plus.

Хоча у Galaxy S21 FE відсутні деякі навороти Galaxy S22, такі як покращена нічна зйомка і новий процесор, у цьому смартфоні все ж таки більш просунута фронтальна камера для селфі та відеозв’язку.

Galaxy S21 FE стикається з жорсткою конкуренцією з боку смартфона Google Pixel 6 , але якщо вам потрібен відмінний загалом смартфон від Samsung і ви не хочете переплачувати за придбання флагманської моделі, то вам безперечно варто розглянути придбання S21 FE.

4. Samsung Galaxy A53 5G

Galaxy A53, новинка 2022 року, яка здатна запропонувати вам безліч функцій і можливостей за ціною в кілька разів нижчою, ніж у S -серії.

Galaxy A53 може похвалитися набагато більшим екраном та більш універсальною системою камер, ніж iPhone SE , хоча ця бюджетна модель від Apple демонструє більш високу продуктивність.

Тим не менш, шанувальники Samsung оцінять те, що вони отримають натомість, враховуючи доступну вартість. Galaxy A53 5G має надширокий об’єктив для зйомки фотографій з ширшим полем зору, а також підтримує зйомку в нічному режимі.

Якість зображення не така хороша, як на дорожчих смартфонах Samsung , таких як Galaxy S21 FE або Galaxy S22 , але воно, безумовно, досить чітке та барвисте для звичайних знімків.

Серед інших особливостей можна виділити гарний акумулятор із тривалим часом автономної роботи, довгострокову підтримку операційної системи Android у вигляді своєчасних оновлень та слот для microSD для розширення вбудованої пам’яті смартфона.

В цілому, Galaxy A53 5G – підходящий варіант для тих, хто віддає перевагу великому екрану та тривалому часу автономної роботи за середньобюджетну вартість пристрою.

5. Galaxy Z Fold 3

Перша модель складаного смартфона від Samsung була дуже свіжою і оригінальною ідеєю в мобільних технологіях, а в Galaxy Z Fold 3 компанія постаралася реалізувати всі свої накопичені напрацювання та вдосконалення.

По суті, цей смартфон є планшетом, який згинаючись навпіл перетворюється на смартфон.

У Galaxy Z Fold 3 в порівнянні з попередньою складною моделлю покращені за всіма параметрами технічні характеристики, є підтримка мереж 5G і збільшений розмір зовнішнього дисплея, що робить пристрій цілком придатним для використання як смартфон.

На жаль, складні смартфони Samsung Galaxy сподобаються не всім, зокрема через ціну, яка набагато вища за вартість звичайних смартфонів.

Тим не менш, якщо ви зацікавлені в придбанні незвичайного та футуристичного смартфона – доладний Galaxy Z Fold 3 буде чудовим варіантом.

6. Galaxy A32 5G

Якщо при виборі нового смартфону ви орієнтуєтеся на його невисоку вартість та наявність підтримки нових мереж 5G – Samsung Galaxy A32 5G це те, що вам потрібно.

Його низька ціна робить його одним з найдешевших смартфонів Samsung , що мають підтримку мереж нового покоління 5G , які можна купити в даний час і ви, як і раніше, отримуєте великий 6,5-дюймовий дисплей і кілька задніх камер.

Звичайно, Galaxy A32 не зможе зрівнятися з можливостями та загальною продуктивністю лінійки S21 , але він залишається дуже надійним та універсальним смартфоном за свої гроші.

7. Galaxy A12

Galaxy A12 – ще один чудовий бюджетник, який є в арсеналі Samsung і його придбання варто розглянути тим, кому потрібний простий смартфон для повсякденних завдань.

Якщо вам не потрібні екстравагантні камери або супер висока продуктивність, то з Galaxy A12 вам не доведеться переплачувати за зайвий функціонал.

У нього немає підтримки мереж 5G , зате є чотири задні камери, великий 6,5-дюймовий дисплей та ємна батарея на 5000 мАг. Враховуючи загалом невисокі технічні характеристики, ця батарея повинна з легкістю вистачити на цілий день.

Камера – один із головних факторів, що відрізняють Galaxy A12 від інших менш дорогих смартфонів Samsung. Під час тестування Galaxy A12 робив фотографії помітно краще, ніж дешевші смартфони, такі як Galaxy A03S та Galaxy A02S , особливо при слабкому освітленні.

Просто пам’ятайте, що вам, швидше за все, доведеться докупити карту пам’яті microSD , оскільки Galaxy A12 має лише 32 Гб вбудованої пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.