Новий флагман LG в стилі iPhone X помітили на MWC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG Electronics майже завершила розробку свого наступного флагмана, передає GizChina . У зв’язку з цим виробник навіть привіз фінальний прототип смартфона на виставку MWC в Барселону, не допустивши, однак, до нього пересічних відвідувачів щоб уникнути передчасного розсекречення.

На вигляд LG Judy, як його називає виробник, досить простий і лаконічний. Єдине, за те, що чіпляється око при погляді на передню панель, – виїмка у верхній частині дисплея, виконана у фірмовій стилістиці Apple. Саме там розмістилися датчики наближення і освітлення і фронтальна камера.

judy

Втім, щоб не демонструвати явну схожість новинки з iPhone X, LG пішла на хитрість і приховала виїмку за інтерфейсною смугою чорного кольору, яку навчили відображати час і рівень стільникового сигналу. Сказати, що виглядає це так собі, особливо з урахуванням розпочатого з нуля розробки, значить не сказати нічого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратні характеристики LG Judy – на рівні флагманів 2018 року. В основі смартфона лежить восьмиядерний процесор Snapdragon 845, що працює в поєднанні з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Кажуть, що в продаж також надійде варіант з градацією 6/128 ГБ.

Тильна частина смартфона містить подвійну камеру з роздільною здатністю 16 Мп і дактилоскопічний сканер. Ємність акумулятора дорівнює 3000 мАг. Є підтримка функції Boombox, що забезпечує вбудованим динамікам насичене звучання. Навіщо це потрібно смартфону в 2018 році, сказати складно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.