LG G7 таємно показали на MWC 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, компанія LG все ж провела закриту презентацію флагманського смартфона G7 на MWC 2018 у Барселоні. Незважаючи на те, що на заході було присутня обмежене коло людей, кому-то з них вдалося сфотографувати і навіть зняти на відео пристрій, а потім опублікувати все це в мережі. Судячи з цих витоків, фанатів бренду чекає великий сюрприз.

Компанія LG пішла загальному тренду, спорядивши LG G7 вирізом у верхній частині екрану і потовщеною нижньою рамкою. Ззаду апарат також втратив свою індивідуальність і став схожий на більшість китайських смартфонів.

LG G7 LG G7

Джерело повідомляє, що в смартфоні встановлено 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3120х1440 (19,5:9), процесором Snapdragon 845, 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64 або 128 ГБ і акумулятор ємністю 3 000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент невідомо, чи є представлений на фото і відео апарат повністю переробленою версією  або ж старим варіантом.

Крім того, відомий інсайдер Еван Бласс розповів, що на MWC крім LG G7 були представлені V35 і Q7. Про ці смартфонах поки ніякої інформації немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.