Названо ТОП-10 найкращих бюджетних смартфонів 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У суспільстві давно існує думка, що хороший смартфон не може бути дешевим. Певною мірою це твердження вірне, адже бюджетні пристрої – це найчастіше компроміс, у межах якого доводиться поступатися то екраном, то продуктивності процесора, то дозволі камери. Але є на ринку і винятки – бюджетні смартфони, які пропонують гарний набір якостей та функцій за скромну ціну. Фахівці навіть склали ТОП-10 пристроїв за ціною трохи більше 6 000 гривень.

TECNO Spark 8P

Перше місце в цьому рейтингу дісталося TECNO Spark 8P, який називають найзбалансованішим за ціною та можливостями пристроєм на поточний момент. Апарат доступний у конфігурації 4/64 або 4/128 ГБ та оснащується якісним 6,6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD+. За його роботу відповідає однокристальна система MediaTek Helio G70, завдяки якій гаджет набирає майже 205 тисяч балів у популярному бенчмарку Antutu. Основна камера моделі має роздільну здатність 50 Мп, яка поки що зустрічається не у всіх дорогих флагманах, а роздільна здатність фронтального сенсора більш скромна – 8 Мп. Є на борту і чіп NFC. Зрештою, за автономну роботу апарату відповідає вбудована акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг.

Vivo Y21

Срібло дісталося Vivo Y21 з приємним дизайном і гарним підбором характеристик, як для цінника нижче за позначену позначку. Апарат оснащений 6,51-д.ймовим екраном з роздільною здатністю 720+, пропонує 4 гігабайти оперативної та 64 гігабайти постійної пам’яті. Конфігурація камер тут досить проста 13+2 Мп, проте є ємний акумулятор на 5000 мАг і досить непоганий процесор Helio P35 від компанії MediaTek. Не забув виробник і про такий важливий у 2022 році елемент, як чіп NFC для безконтактних платежів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OUKITEL WP5

На третьому місці розташувався захищений смартфон OUKITEL WP5 із прогумованим корпусом та сертифікацією IP68 (захист від пилу та води). Цей компактний апарат з дисплеєм 5,5 дюйма доступний у конфігурації з 4 гігабайтами оперативно та 32/64 гігабайтами постійної пам’яті. Основна та фронтальна камери виглядають досить скромно – 13 та 2 Мп, проте для моделі ключовими є зовсім не ці показники. Наприклад, як стверджує виробник, OUKITEL WP5 можна використовувати у діапазоні температур від 55 градусів морозу до 70 градусів тепла. Ще одна “фішка” моделі – завидна автономність завдяки акумулятору величезної ємності 8000 мАг. Це, за словами представників бренду, хороший запас енергії, який дозволить безперервно грати 11 годин або дивитися онлайн відео більше доби без зупинки.

Також у рейтинг увійшли HUAWEI Y5p, Xiaomi Mi 8 Lite, Xiaomi Redmi 9C NFC, Realme C21Y, Realme NARZO 50i, Infinix HOT 10 Lite та Samsung Galaxy A03 Core.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.