Huawei Mate 50 показали на реалістичних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Twitter під ніком @HoiIndi опублікував реалістичні рендери неанонсованого флагмана HUAWEI Mate 50. У своїй роботі ентузіаст керувався загальнодоступними витоками інформації про дизайн та характеристики смартфона. Якість рендерів дивує.

Найбільше уваги на лицьовій стороні смартфона привертає виріз під фронтальну камеру, датчики та динамік. У минулому флагмані компанія відмовилася від суцільного вирізу на користь отвору у правому верхньому кутку екрану. За чутками, Apple теж відмовиться від «чубчика» в деяких моделях iPhone. Раніше інсайдери заявляли, що виріз у верхній частині дисплея Mate 50 буде лише у Pro-версії флагмана.

На задній панелі помітний блок камер з логотипом бренду XMAGE, під яким HUAWEI об’єднала технології оптики та обробки фотографій. На бічній грані смартфона помітна кнопка включення без датчика відбитків пальців та гойдалка регулювання гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що про дату релізу смартфона нічого невідомо (за чутками, вона постійно переноситься). Остання офіційна інформація про Mate 50 – ролик компанії про технологію XMAGE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.