Samsung Galaxy S9+ побив рекорд iPhone X в фоторейтингу DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рейтингу DxOMark Samsung Galaxy S9 + набрав 99 балів, випередивши iPhone X і Google Pixel 2, повідомляє Macrumors. Фахівці визнали флагман Samsung найкращим камерофоном.

У своєму огляді співробітники DxO заявили, що у камери Galaxy S9 + відсутні будь-які «очевидні недоліки». Смартфон відмінно фотографує і знімає відео в різних сценаріях використання.

Головна особливість камери Galaxy S9 + – подвійна діафрагма. При слабкому освітленні задня камера використовує апертуру f / 1.5 для максимального захоплення світла. При яскравому світлі включається діафрагма f / 2.4 для поліпшення різкості і усунення занадто яскравого світла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
iPhone X

Samsung Galaxy S9 +

В огляді DxO сказано, що Galaxy S9 + відмінно фотографує при яскравому світлі. Смартфон видає різке зображення з дуже широким динамічним діапазоном. Автофокус не найшвидший в порівнянні з іншими пристроями, які тестувала команда DxO. Але його швидкості достатньо, щоб не бути проблемою для будь-якого користувача.

Під час тестування камери команда DxO вивчила понад 1500 тестових знімків і двох годин відео. Фотографії були зроблені не тільки в лабораторних умовах, а й на вулиці. Всі зображення були отримані з використанням налаштувань, встановлених за замовчуванням.

Варто відзначити, що багато висновків DxO є суб’єктивними. Наприклад, при порівнянні динамічного діапазону Galaxy S9 +, Google Pixel 2 і iPhone X фахівці DxO кажуть, що результати «в значній мірі є питанням особистих уподобань».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmacdigger.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.