Топ-7 найкращих смартфонів Motorola літа 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Motorola давно користуються репутацією найкращих бюджетних пристроїв, які є втіленням фрази “дешево та сердито”. І користувачам смартфонів з обмеженим бюджетом було б розумно розглянути їх при покупці нового смартфона.

Крім смартфонів середнього та преміум-класу, Motorola також має кілька недорогих пристроїв, які довели свою приголомшливу працездатність.

У модельному ряді компанії є складний смартфон. А це означає, що який би смартфон ви не шукали, в лінійках цього бренду ви знайдете те, що відповідатиме вашим потребам і уподобанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Motorola є три основні лінійки смартфонів: Moto E , Moto G та Motorola Edge , а також кілька індивідуальних моделей у категоріях складних та захищених пристроїв. Загалом, знайти ідеальний для вас смартфон від Motorola не так вже й складно.

1. Motorola Moto G200

Moto G200 балансує між поняттями “бюджетний смартфон” та “смартфон середнього класу”, але він набагато доступніший, ніж більшість пристроїв з аналогічними характеристиками.

За відносно невисоку ціну ви отримуєте великий 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю 1080×2460 пікселів, ємну батарею на 5000 мАг, потужний процесор Snapdragon 888+ та основну камеру на 108 Мп.

Крім того, Moto G200 має підтримку мереж 5G і виступає як альтернатива смартфонам флагманської лінійки Moto Edge . А доступність цього смартфона є його найбільшою перевагою.

У той же час, щоб досягти такої помірної вартості, компанії довелося піти на деякі компроміси – у Moto G200 використовується не OLED дисплей, зарядка на 33 Вт повільніша, ніж у деяких конкурентів, а сам смартфон, враховуючи розмір екрана, виглядає досить громіздким.

Але це невеликі претензії у порівнянні з тим, що може запропонувати Moto G200. Тому, якщо ви шукаєте відмінний смартфон від Motorola або просто хороший смартфон, який не вдарить вас сильно по кишені, це найкращий варіант.

2. Motorola Moto G22

У той час як Moto G100 і G200 лише технічно є частиною лінійки бюджетних пристроїв від Motorola , Moto G22 це найкращий смартфон з цього списку, який є “справжнім” бюджетником, враховуючи його ціну.

Так що Moto G22 буде найкращим варіантом для людей, яким не потрібні високі технічні характеристики, а просто потрібен недорогий та добротний смартфон, так звана “робоча конячка”.

Два основних плюси Moto G22 – це його якісне складання і тривалий час автономної роботи, якщо це те, що вам потрібно від смартфона, вам пощастило. Низька ціна – це просто вишенька на торті.

Знову ж таки, компромісами в цьому смартфоні є: недорога матриця екрану, відсутність підтримки мереж 5G та обмежені можливості системи камер (хоча при хорошому освітленні знімки виходять дуже непоганими).

Загалом, якщо вам не потрібен багатофункціональний смартфон, а потрібний просто корисний мобільний пристрій для повсякденного використання, Moto G22 може стати вашим найкращим вибором.

3. Motorola Defy

Motorola Defy – це не типовий смартфон компанії. Насправді це міцний пристрій, а це означає, що він призначений для роботи на відкритому повітрі – смартфон захищений від падінь, має батарею великої ємності та кріплення зі зручним ремінцем.

Motorola позиціонує цей смартфон як захищений пристрій, призначений для використання представниками робітничих професій, наприклад постачальниками їжі, велосипедистами і т.д.

Motorola Defy чудово справляється зі своїм завданням – вбудований ремінець, міцна конструкція та тривала гарантія сприяють тому, щоб ви почували себе впевненіше при роботі з цим смартфоном.

Звичайно, це не ідеальний смартфон у деяких технічних аспектах: у нього не така висока продуктивність, тому грати у вимогливі ігри на ньому не вийде, і його камери теж бажають кращого.

Тим не менш у Motorola Defy дуже багато шанувальників і на нього безперечно варто звернути увагу, якщо у вас є звичка часто упускати свій смартфон.

4. Motorola Moto G100

Дивно було б називати смартфон середини 2021 року старим, але все ж таки Moto G100 був витіснений смартфоном G200 за багатьма параметрами, в тому числі і за ціною.

Moto G100 знаходиться на вершині лінійки G -серії 2021 року, і є свого роду духовним наступником смартфонів Edge 20 , випущених кількома місяцями раніше.

Це чудовий бюджетний смартфон. У Moto G100 швидкий процесор Snapdragon 870 , пристойні камери з 64 Мп основним модулем, ємна батарея на 5000 мАч і досить зручний сканер відбитків пальців.

З можливостей Moto G100 можна відзначити режим Ready For , який дозволяє підключити до смартфону дисплей, клавіатуру та мишу за допомогою спеціальної док-станції, перетворюючи пристрій на повноцінне робоче місце.

5. Motorola Moto G30

Лінійка Moto G переважає в цьому списку в основному тому, що це найнасиченіша лінійка смартфонів компанії Motorola , а Moto G30 – один із найяскравіших її представників.

У Moto G30 напрочуд багато для смартфона бюджетного класу: великий обсяг вбудованої пам’яті (64/128 Гб), батарея на 5000 мАг і міцний пластиковий корпус, який гарантує, що смартфон зможе витримати кілька серйозних падінь.

Тим не менш, у Moto G30 є і деякі недоліки, які, наприклад, відображаються в некоректній роботі сканера відбитків пальців, так що це не ідеальний смартфон, але з іншого боку він не займає верхні позиції списку кращих смартфонів Motorola.

6. Motorola Edge 20 Lite

Наймолодший представник флагманської лінійки смартфонів Motorola коштує менше, ніж G100 і має безліч аналогічних характеристик.

Різниця тут у тому, що в той час як смартфони лінійки Moto G є надійними універсалами, Edge 20 Lite прагне справити враження у кількох ключових областях, а саме в камерах (з основною камерою на 108 Мп) та дисплеї (6,7-дюймовий, контрастний OLED ).

І все ж таки з приводу Edge 20 Lite виникають змішані почуття. Він досяг успіху в деяких областях, але відстав в інших, особливо через напрочуд короткий час автономної роботи і ненадійної роботи системи камер в цілому.

Це непоганий смартфон, але є причини, з яких Edge 20 Lite не найкращий смартфон у цьому списку. Особливо, якщо ви шукаєте бюджетний смартфон від Motorola , тобто варіанти кращі.

7. Motorola Moto G10

Якщо розглядати Motorola Moto G10 , як більш дешевий аналог смартфону Moto G30, він має багато тих же переваг, включаючи ємний акумулятор, міцний корпус та великий екран.

Багато чого з того, що вам може сподобатися в Moto G30 тут теж є. Різниця лише в тому, що Moto G10 дешевше і має дещо гірші характеристики як компроміс.

Процесор Snapdragon 400 -ї серії вже занадто повільний за сучасними мірками, тому G10 поступається G30 , але якщо ви не завантажуєте смартфон ресурсомісткими завданнями, продуктивності G10 вам цілком вистачить.

Варто зазначити, що Moto G10 – найдоступніший смартфон у цьому списку. Тому, якщо вас хвилює лише ціна, можливо G10 буде для вас дуже привабливим варіантом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.