Bloomberg: Apple вірить в успіх iPhone 14 і продасть стільки ж пристроїв, як і минулого року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Bloomberg стверджують: Apple вірить в успіх iPhone 14/14 Pro та замовила у постачальників близько 90 мільйонів екземплярів смартфонів. Це відповідає рівню 2021 року – падіння попиту в компанії не очікують, пише  MacRumors.

Загалом у 2022 році Apple розраховує на збирання близько 220 мільйонів смартфонів, на рівні минулого року. І це незважаючи на те, що, за прогнозами аналітиків (наприклад, з IDC), на глобальний ринок цих апаратів очікує скорочення цього року на 3,5%. ” Apple може пережити спад ринку, тому що клієнтська база компанії, як і раніше, готова витрачати гроші на пристрої преміум-класу” , – йдеться в матеріалі. 

Останні кілька років Apple ставила за мету виробництво близько 75 мільйонів нових моделей iPhone, але в 2021 прогнозоване число збільшилося до 90 мільйонів — компанія тоді передбачала високий попит на лінійку iPhone 13. Такого ж цільового рівня виробник очікує і на 2022 рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо: нещодавно джерела UDN також заявляли, що Apple замовила близько 95 мільйонів екземплярів iPhone 14. Якщо чутки виявляться вірними, на нас чекає чотири апарати: iPhone 14 (6,1 дюйма), iPhone 14 Max (6,7 дюйма), iPhone 14 Pro (6,1 дюйма) та iPhone 14 Pro Max (6,7 дюйма). Pro-моделі отримають два овальні вирізи для системи розпізнавання облич Face ID замість «моноброви», камеру з датчиками роздільною здатністю 48 Мп, а також новий процесор A16 Bionic.

Швидше за все, презентація Apple відбудеться 6 чи 13 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.