Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S9+ «порвав» Google Pixel 2 і iPhone X за якістю фото

Share

Кілька днів тому південнокорейська корпорація Samsung явила публіці флагманські смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9+, які отримали передове технічне оснащення, а також камеру з змінною діафрагмою, яка здатна приймати значення f/1.6 і f/2.4, але не проміжні між ними. Виробник в ході анонса ясно дав зрозуміти, що його телефон забезпечує найкращі фотографії по деталізації, а ще до послуг користувачів майже природний ефект розмиття заднього фону.

Дізнатися, чи дійсно Samsung Galaxy S9 + робить кращі фотографії серед всіх мобільних пристроїв, взялися експерти з DxOMark. Південнокорейська корпорація надала їм один з примірників свого телефону до початку продажів, щоб фахівці могли повною мірою протестувати його, а потім зробити висновок. Реальні тести показали, що новий смартфон від компанії Samsung насправді забезпечує фантастичні по деталізації знімки, в тому числі зроблені в умовах слабкої освітленості.

По суті, Samsung Galaxy S9 + «порвав» Google Pixel 2, Huawei Mate 10 Pro і iPhone X за якістю фото, тому як йому вдалося набрати цілих 104 бали за цим показником, тим самим закріпивши за собою звання телефону з найкращою в світі камерою. На другому місці знаходиться флагман Google, якому ще в кінці 2017 року підкорилася позначка в 98 балів, а слідом за ним, на третьому місці, йде iPhone X з показником в 97 балів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти запевняють, що у головну камеру смартфона Galaxy S9 + немає ніяких очевидних слабких місць, тому що вона забезпечує відмінну якість фотографій в будь-яких умовах, в тому числі і вночі. Крім того, фахівці запевняють, що ефект розмиття заднього фону в цьому телефоні реалізований на порядок краще, ніж в гаджетах конкурентів, однак і в його роботі можна зустріти недоліки.

Якість записуваного відео на Samsung Galaxy S9 + експертів не здивувало, тому як ще в минулому році Google Pixel 2 зумів стати рекордсменом в цьому плані, отримавши високі оцінки за запис відеороликів. Раніше стало відомо про те, що південнокорейський флагман володіє найкращим дисплеєм серед усіх мобільних пристроїв в світі, а ще цей телефон визнали найбільш продуктивним з усіх своїх конкурентів, які працюють на Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У мережі засвітився Microsoft Surface 6 на Snapdragon X Elite

    Apple вже давно довела, що ARM-процесори здатні не тільки демонструвати високу продуктивність у десктопних системах,…

    26.04.2024

    Samsung представила новий Galaxy Tab S6 Lite – чудова альтернатива iPad

    Samsung тільки-но запустила оновлений Galaxy Tab S6 Lite (2024) для США ексклюзивно через Amazon. Це…

    26.04.2024

    Штучний інтелект ChatGPT вбудували в смартфон: навіщо це потрібно та які функції він виконує

    Nothing реалізував популярну функцію чат-бота, щоб користувачі могли отримати доступ до неї, коли і де…

    26.04.2024

    Фахівці розповіли, які функції Telegram краще одразу вимкнути

    Незважаючи на потенційну загрозу безпеці, розробники Telegram не вважають цю функцію вразливістю і стверджують, що…

    26.04.2024

    Стали відомі подробиці про флагманські навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro

    Напередодні швидкої масштабної презентації Samsung Galaxy Unpacked, на якій компанія представить флагманські розкладачки та складні…

    26.04.2024

    Чому виробники техніки відмовляються від 3,5 мм роз’єму для навушників

    Ті, хто стежить за різними новинами зі світу цифрової техніки, пам'ятають, як Apple відмовилася від…

    26.04.2024