Розкрито один із найбільших недоліків китайських смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні роки жителі все частіше стали віддавати перевагу китайським смартфонам. І це цілком зрозуміло – пристрої таких брендів як Xiaomi та Realme дуже доступні та якісні.

Але є китайські апарати і свої мінуси. Про них розповів експерт у сфері IT-технологій, техноблогер та один із авторів Telegram-каналу Pochinka_blog Віктор Смирнов. За його словами, найслабшим місцем смартфонів із піднебесної є ремонтопридатність.

І якщо у випадку з тими ж Xiaomi та йому подібними великими брендами з Китаю справи йдуть добре — фахівцям відомі їхні слабкі місця і вони підлягають ремонту — то у випадку з менш відомими фірмами все гірше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бюджетних смартфонів дешевші компоненти і завжди щось виходить з ладу, комплектуючі більше схильні до перегріву і простіше ламаються. У них тендітні корпуси, які не розраховані на серйозні падіння. Їхній ремонт — це завжди трагедія. На дисплеї може бути банальна тріщина, але його не міняти, тому що немає запчастин.

У зв’язку з цим, за словами експерта, надійними можна вважати лише пристрої великих китайських брендів. Особливо флагмани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.